Att skriva med hjälp av AI : erfarenheter och tips (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
102
Utgivningsdatum
2023-02-22
Upplaga
1
Förlag
Tipsförlaget
Dimensioner
210 x 148 x 8 mm
Vikt
205 g
SAB
Pud,Aef
ISBN
9789152743034
Att skriva med hjälp av AI : erfarenheter och tips (häftad)

Att skriva med hjälp av AI : erfarenheter och tips

(6 röster)  |  Läs 5 recensioner
Häftad,  Svenska, 2023-02-22
112
 • Skickas från oss inom 2-5 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Skrivarrevolutionen

Den 30 november 2022 revolutionerades världen för alla oss som ägnar oss åt skrivande i en eller annan form. Det var då ChatGPT släpptes, gratis för alla. ChatGPT är ett AI-baserat skrivprogram som kan hjälpa författare, bloggare, journalister och andra skribenter att på ett effektivt sätt skapa övertygande och korrekt innehåll av tillräckligt hög kvalitet för att det ska vara intressant.

Microsofts AI-chefsingenjör Shital Shah kommenterade saken på Twitter så här: "Det är som att vakna upp och få nyheten om en stor kärnvapenexplosion och inte veta vad man ska tycka om det, men veta att världen aldrig kommer att bli sig lik igen."

Ett axplock ur innehållet i denna bok:

* Så kan du använda dig av AI i ditt skrivande
* Kan man skriva en hel bok med hjälp av AI?
* Så väljer du det bästa programmet
* Hur du kommer i gång på enklaste sätt
* Så får du ut det mesta ur ett AI-skrivprogram
* Kombinera AI-skriven text med text du skriver själv
* Framtiden för AI-skrivprogram
* Mina egna slutsatser, erfarenheter och tips
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Att skriva med hjälp av AI : erfarenheter och tips
 2. +
 3. Snacka snyggare : den stora boken om vardagsretorik

De som köpt den här boken har ofta också köpt Snacka snyggare : den stora boken om vardagsret... av Elaine Eksvärd (inbunden).

Köp båda 2 för 211 kr

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Att skriva med hjälp av AI : erfarenheter och tips. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Köp ej
  Maria, 11 september 2023

  Tyvärr väldigt dålig. En enkel googling ger mer information än denna bok. Väldigt enkelt skriven och väldigt allmänt beskrivet på en väldigt enkel nivå.

 2. Upprepande

  Boken handlar om hur man kan skriva med hjälp av AI och verkar på det hela tagen skriven av en AI. Den är extremt upprepande och generell. Jag skulle säga att det är en dålig prompt som ligger till grund för boken. Köp någon annan.

 3. Framtidens skrivhjälpmedel
  Göran Brohammer, 5 mars 2023

  AI-tekniktåget rusar fram. Man kan stå kvar på perrongen och se det susa förbi, eller hoppa på och se vilka möjligheter som ges. Det är bara att välja. Denna bok ger en bra grund för ett sådant beslut.

 4. En lättläst bok om en viktig ny företeelse
  Pian, 5 mars 2023

  Möjligheter och risker med Artificiell Intelligens, AI, har diskuterats livligt i sociala media sedan de första skrivprogrammen baserade på AI kom. När gratisprogrammet ChatGPT släpptes i slutet av 2022 var författaren Holger Wästlund en av de första att testa och i slutet av februari i år kom hans bok Att skriva med hjälp av AI, erfarenheter och tips. Boken behandlar inte bara sakfrågan utan är dessutom skriven med hjälp av AI och kan på så sätt rent av illustrera resultatet av skrivande med... Läs hela recensionen

 5. Intressant, spännande och lättläst bok!
  Jane K Anton, 3 mars 2023

  Rekommenderar alla som vill följa utvecklingen inom artificiell intelligens (AI) att läsa den. Pedagogisk och med handfasta tips på hur och vad man kan använda AI till i skrivandet av: fackböcker, artiklar, inlägg och skönlitteratur m.m. Man får även tips på marknadsföring. Holger Wästlund skriver personligt och tar upp både för-och nackdelar och hur man kan arbeta med dem. Boken har hjälpt mig att komma igång. Jag har fått en större förståelse och kunskap som jag kan använda i mitt författande.

Visa alla 5 recensioner