Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Nevermoor (del 1)
Läsålder
9-12 år
Antal sidor
346
Utgivningsdatum
2018-03-22
Förlag
Bokförlaget Semic
Medarbetare
Sundberg, Monica (form)
Dimensioner
232 x 155 x 25 mm
Vikt
610 g
SAB
Hcg
ISBN
9789155264727
Morrigan Crows magiska förbannelse (inbunden)

Morrigan Crows magiska förbannelse

(9 röster)  |  Läs 4 recensioner
Inbunden Svenska, 2018-03-22
136
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Ett förtrollat äventyr! En helt egen värld av magiskt silverstoft, svävande paraplyer, levande skuggor, drakar och en gigantisk katt. Härlig bok för slukaråldern! Spännande, rolig, fantasifull och alldeles underbar.

Morrigan Crow är född med en förbannelse. Alla vet att hon för otur med sig. Hon får skulden för allt dåligt som händer: från hagelstormar till hjärtattacker och misslyckad sylt. Men det värsta med förbannelsen är att hon kommer att dö på sin elfte födelsedag.

När Morrigan väntar på sitt dystra öde blir hon räddad i sista stund av den fantastiske Jupiter North. Han för henne till den mystiska staden Nevermoor.

Hon tror att allt har löst sig, men det är bara början. Jupiter har valt ut Morrigan som kandidat till Wundersamfundet, Nevermoors mest svåråtkomliga skola. Hon ska tävla mot hundratals andra barn i svåra, farliga prövningar. Alla har en extraordinär talang av något slag.

Men Morrigan? Vad är hennes talang? Har hon ens någon?

Om hon inte klarar prövningarna blir hon utkastad ur Nevermoor - och då kan hon inte undkomma sitt dödliga öde ...

Nevermoor - Morrigan Crows magiska förbannelse är första boken i serien Nevermoor. Den har gjort internationell supersuccé och är såld till nästan 30 länder.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Morrigan Crows magiska förbannelse. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Kan det bli bättre än så här???
  Markus G, 8 juli 2021

  Om den första boken tog en på sängen och överväldigade med sitt fantastiska innehåll, så var man ju nu beredd med skyhöga förväntningar!
  Jessica Townsend levererar igen! Den här boken var ännu mer fantastisk och spännande än den första och det är verkligen en bedrift med tanke på hur bra den första var.

  Min 10 åring kunde inte sluta läsa på kvällarna och somnade med boken i ansiktet mer än en kväll!

 2. Spännande och välskriven bok

  AC (mamma):
  Under hösten har vi hunnit läsa första boken i Nevermoor serien. Det är en välskriven, magisk och spännande bok. Delvis obehaglig också. Gillar du Harry Potter kommer du antagligen att gilla denna bok.

 3. Ett förtrollade äventyr i en magisk värld!
  Gullis lästips (Rönninge), 27 mars 2019

  Nevermoor är spännande, magisk, rolig, fantasifull och en alldeles underbar läsupplevelse!

  Missa inte detta välskrivna och förtrollade äventyr i en magisk värld som trollbinder sina läsare från första till sista sidan och som gör det svårt att lägga ifrån sig boken.

  "Morrigan Crow är förbannad. Hon har blivit född på Eventide, den olyckligaste dagen. Alla vet att hon för otur med sig. Hon får skulden för allt dåligt som händer i grannskapet: från hagelstormar till hjärtatta... Läs hela recensionen

 4. Ny favorit!
  Tess W, 2 maj 2018

  Både min dotter ( 9år ) och jag ( 44år ) längtar till kvällsläsningen just nu! Boken är spännande, rolig, sorglig och riktigt bra skriven. Gillar ni t.ex. Harry Potter så gillar ni troligtvis den här också. Fantasifull och med fina beskrivningar av både miljöer och varelserna i boken. Den är läskig och lite otäck ibland så det gäller att barnen gillar sådana böcker.

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Jessica Townsend