Format
Spiral
Språk
Svenska
Antal sidor
214
Utgivningsdatum
2006-07-01
Förlag
Sanoma Utbildning
Dimensioner
280 x 222 x 20 mm
Vikt
680 g
SAB
Gc
ISBN
9789162275990
Känn på litteraturen 1  en guide genom tio svenska samtidsromaner

Känn på litteraturen 1 en guide genom tio svenska samtidsromaner

Spiral Svenska, 2006-07-01
1919
Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Känn på litteraturen 1 innehåller heltäckande vägledningar till tio ungdomsromaner. Det handlar om vänskap och kärlek, mobbning och utanförskap, ensamhet och längtan. Mest handlar det om att växa som individ och om sökandet efter en egen identitet. Varje roman i Känn på litteraturen behandlas utförligt i egna kapitel, med många uppslag och idéer på hur läsningen tillsammans med eleverna kan planeras och genomföras. Varje kapitel är uppdelat i en lärardel och en elevdel. Till varje roman finns ett stort antal övningar. Allt material i elevdelen är kopieringsunderlag. Känn på litteraturen 1 innehåller vägledning till följande romaner: 1) Saknad av Karin Alvtegen 2) Var det bra så? av Lena Andersson
3) Ett öga rött av Jonas Hassen Khemiri 4) Låt den rätte komma in av John Ajvide Lindqvist 5) Kim Novak badade aldrig i Genesarets sjö av Håkan Nesser 6) Populärmusik från Vittula av Mikael Niemi 7) Hon går genom tavlan, ut ur bilden av Johanna Nilsson 8) du & du & du av Per Nilsson 9) I taket lyser stjärnorna av Johanna Thydell 10) Blod är tjockare än vatten av Astrid Trotzig.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Känn på litteraturen 1  en guide genom tio svenska samtidsromaner
  2. +
  3. Känn på litteraturen 3  en guide genom tio klassiker

De som köpt den här boken har ofta också köpt Känn på litteraturen 3 en guide genom tio klas... av Carl-Johan Markstedt, Martin Sandberg (häftad).

Köp båda 2 för 3838 kr

Kundrecensioner

Fler böcker av Carl-Johan Markstedt

Övrig information

Känn på litteraturen är en lärarbok med kopieringsunderlag som innehåller heltäckande handledningar genom tio svenska samtidsromaner.