Diktat : en kritisk granskning av multikulturalism (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
351
Utgivningsdatum
2017-08-15
Förlag
Runeskrift
Dimensioner
180 x 110 x 20 mm
Vikt
295 g
SAB
Oc
ISBN
9789163941276
Diktat : en kritisk granskning av multikulturalism (häftad)

Diktat : en kritisk granskning av multikulturalism

(1 röst)
Häftad Svenska, 2017-08-15
179
Skickas inom 2-5 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
En kritisk granskning av multikulturalismen Ur ett evolutionspsykologiskt och historiskt perspektiv Dick Taytor sällar sig med den här boken till en tradition inom den litterära samhällsdebatten där politiska och filosofiska resonemang kombineras med en humoristisk berättarstil. Det är en etablerad genre i den anglosaxiska världen, med namn som exempelvis Douglas Murray och Mark Steyn, men sällsynt i Sverige. Taytors texter är lärorika, tankeväckande och underhållande och spänner över ett brett antal ämnesområden. Det som knyter texterna samman är det kritiska granskandet av de postmodernistiska dogmer som på senare år banaliserat stora delar av den offentliga debatten i västvärlden och berövat den dess traditionella fundament av fakta, kunskap och logik. I Sverige har postmodernismen närmast ersatt kristendomen som statsreligion.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Diktat : en kritisk granskning av multikulturalism
  2. +
  3. Tillsammans är vi svaga: en kritisk granskning av den svenska statsideologi

De som köpt den här boken har ofta också köpt Tillsammans är vi svaga: en kritisk granskning ... av Lars Holger Holm (häftad).

Köp båda 2 för 308 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Dick Taytor

  • Diktat av Dick Taytor

    Dick Taytor

    En kritisk granskning av multikulturalismen Ur ett evolutionspsykologiskt och historiskt perspektiv Dick Taytor sällar sig med den här boken till en tradition inom den litterära samhällsdebatten där politiska och filosofiska resonemang kombineras ...