Supertrenderna : fakta och insikter som framtidssäkrar din försäljning och marknadsföring (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
224
Utgivningsdatum
2018-11-07
Förlag
ProSales Institute Sverige AB
Dimensioner
10 x 210 x 145 mm
Vikt
354 g
SAB
Qbab
ISBN
9789163995408
Supertrenderna : fakta och insikter som framtidssäkrar din försäljning och marknadsföring (häftad)

Supertrenderna : fakta och insikter som framtidssäkrar din försäljning och marknadsföring

Häftad Svenska, 2018-11-07

Slutsåld

Vår omvärld blir allt mer snabbföränderlig och svårbegriplig, inte minst inom försäljning och marknadsföring där vi fullständigt översvämmas av data, analyser och rapporter. Vi kan dagligen läsa om nya fenomen, banbrytande teknik och förändrade köpbeteenden. Att orientera sig i denna explosion av nyheter är inte enkelt, särskilt inte när vi ska uppfylla våra kortsiktiga mål samtidigt som vi ska utveckla långsiktigt hållbara strategier.

Syftet med den här boken är att hjälpa dig att lyfta blicken. Vi presenterar 50 supertrender - särskilt viktiga och centrala förändringar för området marknad och försäljning. Vi samlar hårda fakta, tolkar omvärldssignaler och omsätter dem i inspirerande insikter. Dessa supertrender visar - likt ett fyrtorn - vägen framåt. Med denna bok blir du bättre rustad för att framtidssäkra din marknadsföring och försäljning och fatta rätt beslut vid rätt tidpunkt.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

  • AI för offentlig sektor

    Peter Siljerud

    Vad tänker du på när du hör begreppet artificiell intelligens? Är det på otäcka robotar som pratar med monoton röst? Eller algoritmer i din dator som kartlägger dig? Eller blir du nyfiken på hur vi kan ställa bättre medicinska diagnoser eller med ...