Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2019-11-13
Förlag
Konsultboken Publishing
ISBN
9789163998584
Framgångsrik Konsult - guiden till att lyckas (e-bok)

Framgångsrik Konsult - guiden till att lyckas E-bok

(1 röst)
E-bok,  Svenska, 2019-11-13

Styckköp

141

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Hur blir man en framgångsrik konsult?

Det har blivit allt vanligare med konsulter - en trend som verkar hålla i sig. Men varför väljer man att bli konsult och hur når man framgång?

Detta är den självklara handboken för dig som funderar på att bli konsult eller redan är det. Boken är fulla av tips och tänkvärdheter, övningar och exempel. Här beskrivs och diskuteras olika typer av konsulter, för- och nackdelar med att vara konsult, vilka krav som ställs från kunder och omvärld samt hur man marknadsför sitt företag och inspirerar sig själv.

Lär dig skriva anpassade konsultprofiler och CV samt säkerställ att ditt digitala varumärke speglar ditt egna erbjudande som konsult eller giggare.

Marianne Olsson presenterar även en lista över framgångsfaktorer som beskriver vilka egenskaper och kompetenser som behövs för att lyckas som konsult. Här går hon igenom och diskuterar hur man uppnår dem. Hon ger också verktygen för att utvärdera sig själv och sitt företag.

Sagt om boken

Det finns mycket nyttigt att inspireras av, för egen del listade jag genomförda uppdrag i ett utskick till mina kunder, efter att ha läst boken. - Stefan Engeseth, författare till Detective Marketing

Konsultboken bjuder på rikligt med konkreta tips, plats för egen strukturerad reflektion och en härlig mix av olika, spännande erfarenheter. Med andra ord en bok fylld av en stor mängd nyttigheter - även för en luttrad konsult. - Marie Hallander Larsson, tidigare vd för konsultföretaget Empower. Idag HR Direktör för Akademiska Hus.

En bra bok som vänder sig till nya och juniora konsulter i branschen. Ett utmärkt hjälpmedel för att få förståelse om konsultrollen. - Bert-Ola Bångman, VD & kundansvarig inom Sigma-koncernen

En bra bok om hur man gör affärer i konsultbranschen. Ett praktiskt verktyg i konsultens vardag, både avseende den egna utvecklingen och företagets. - Anna C. Belfrage, tidigare Senior Advisor, Kreab Gavin Anderson & idag New Zealand Honorary Consul, Sweden.

Om författaren

Marianne Olsson har varvat konsultrollen med jobb som marknads- och kommunikationschef i flera börsbolag. Hon är managementkonsulten som brinner för kommunikation och möten. Med "Konsultboken" vill Marianne uppmuntra alla konsulter att ständigt våga utveckla sig och bli bättre och mer medvetna i sin konsultroll. Hon har tidigare gett ut "Framgångsrik Konsult", Gig-ekonomi för företag, Moderatorns guide till lyckades möten och events samt är medförfattare till Smart PR-serien. Hon har under en rad år föreläst om konsulternas framgångsfaktorer och hållit workshops för att främja intern utveckling i konsultföretag och andra organisationer som vill ta till sig tänket kring gig-ekonomin för att svara upp mot utmaningar och fånga möjligheter inom kompetensförsörjning och digitalisering.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Marianne Olsson