Jag är en rebelltjej : en fyll-i-bok som kan förändra allt (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
9-12 år
Antal sidor
224
Utgivningsdatum
2019-01-07
Förlag
Max Ström
Dimensioner
215 x 153 x 21 mm
Vikt
525 g
ISBN
9789171264756

Jag är en rebelltjej : en fyll-i-bok som kan förändra allt

(6 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2019-01-07
217
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Författarna till "Godnattsagor för rebelltjejer" har nu skapat en fyll-i-bok som sporrar tjejer i alla åldrar att nå sin fulla potential. Det är en bok med attityd - både tuff och uppmuntrande. Författarna vill sprida självkänsla och mod och uppmanar sina läsare: bli vad du vill, gilla din kropp, protestera mot orättvisor, börja drömma om fantastiska äventyr och ge dig inte när någon försöker stoppa dig.Denna inspirerande fyll-i-bok innehåller över hundra kreativa uppslag som bara väntar på att slutföras. Boken är ett kraftfullt och roligt verktyg för att förändra flickors förhållningssätt - till sig själva och till omvärlden. Allt går att förändra!Böckerna "Godnattsagor för rebelltjejer" har sålts i många miljoner exemplar och översatts till 46 språk. Denna makalösa framgång har växt till en världsomspännande rörelse och denna fyll-i-bok har redan förbeställts av människor över hela världen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Jag är en rebelltjej : en fyll-i-bok som kan förändra allt. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Fantastisk!
    Josefine Broman, 25 januari 2019

    Gav den till 10-årig rebelltjej, en succé. Så fina bilder och uppslag, många sidor! Tar tid att fylla i. Man får även klistermärken!

  2. Inspirerande!
    Sofia V, 17 januari 2019

    Jättefin bok. Så kul och inspirerande att fylla i! Tyckte om "Godnattsagor för rebelltjejer" för unga i samma ålder med

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna