Lanzarote (häftad)
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
83
Utgivningsdatum
2023-04-22
Förlag
Ellerströms Förlag
Översättare
Kennet Klemets
Dimensioner
197 x 137 x 12 mm
Vikt
217 g
SAB
Hce
ISBN
9789172477001
Lanzarote (häftad)

Lanzarote

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2023-04-22
229
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Lanzarote Kan levereras innan julafton
När berättaren inser att hans nyår som vanligt kommer att bli en katastrof bestämmer han sig för att boka en resa till solen. På en av hotellets arrangerade utflykter träffar han den sorgsne polisen Rudi från Bryssel och det tyska paret Pam och Barbara. De fyra ger sig ut på egna äventyr i öns vulkaniska landskap. Men Rudi håller sig på sin kant; efter att ha träffat anhängare till den raëlianska rörelsen på marknaden i Teguise har han tankarna på annat håll.

Lanzarote utspelar sig vid tiden kring ett fruktat millennieskifte. Snart kommer världen att förändras, gå in i ett nytt skede. Skälvningarna kan anas i denna intensiva, oroande och inte minst roliga kortroman som nu äntligen kommer ut på svenska. Turism som löpt amok, en sekt där mänsklig kloning står på dagordningen - allt skildrat med den samhällskritiska skärpa och samtidigt klarsynta och ömma blick på människorna som är typisk för Houellebecq.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Lanzarote
  2. +
  3. Refug

De som köpt den här boken har ofta också köpt Refug av Michel Houellebecq (häftad).

Köp båda 2 för 398 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Lanzarote. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Klassisk Houllebecq
    Honkler, 7 juni 2023

    Klassisk Houellebecq! Houllebecq är för oss som länge sedan tröttnat på den svenska ängsliga, tråkiga och PK-orienterade litteraturen. Mer Houllebecq!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Michel Houellebecq