Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
118
Utgivningsdatum
2011-01-04
Förlag
Fitnessförlaget
Medarbetare
Lauck, Gunta (form) / Yngborn, Linn (form)
Dimensioner
245 x 175 x 15 mm
Vikt
540 g
SAB
Qcab,Vcc
ISBN
9789173630368
Paulúns GI-månad (kartonnage)

Paulúns GI-månad

(2 röster)
Kartonnage Svenska, 2011-01-04

Slutsåld

Det är ofta bristen på planering som gör att man får svårt att hålla löftet om ett nytt hälsosamt liv. I Paulúns GI-månad har Sveriges mest lästa näringsexpert Fredrik Paulún gjort förarbetet.

Fredrik och Karoliina Paulún presenterar ett komplett kostprogram för 28 dagar. Här finns färdiga menyer för fyra veckor. Varje vecka inleds med peppande ord samt en komplett inköpslista för veckans matlagning. Sedan följer recept på frukostar, luncher och middagar för veckans alla dagar. Middagsrecepten består av enkla vardagsrätter som går snabbt att laga, och man kan enkelt kan använda en del av ingredienserna till att göra en helt ny, snabblagad rätt till morgondagens nyttiga lunchlåda.

Till helgen räknar man dock med lite extra tid i köket och här bjuds härliga bruncher och goda helgmiddagar. Recepten i boken bygger på den mat Fredrik och Karoliina själva lagar hemma och har förstås rätt GI och perfekt näringssammansättning. Här finns allt man behöver för att skapa en hälsosam månad eller för att komma igång med sin viktminskning. Ur innehållet:* 10 frukostar* 28 luncher* 20 vardagsmiddagar* 8 lyxiga helgrecept* Färdiga inköpslistor* Kortfattad och enkel näringsinformation
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna