Inred ute : snickra, gjuta, plantera och dekorera i trädgårdens rum (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2011-03-08
Förlag
Bonnier Fakta
Medarbetare
Ocklind Rastbäck, Sofia (form) / Ekblom, Ulrika (foto)
Dimensioner
246 x 215 x 20 mm
Vikt
660 g
SAB
Qe
ISBN
9789174241358
Inred ute : snickra, gjuta, plantera och dekorera i trädgårdens rum (kartonnage)

Inred ute : snickra, gjuta, plantera och dekorera i trädgårdens rum

(1 röst)
Kartonnage Svenska, 2011-03-08

Slutsåld

Behandlar man trädgården som en helhet får man plats både med en doftande blomsteräng och ett strikt pilstaket. Placering och eftertanke blandat med spontanitet och funktion ger din trädgård de bästa förutsättningarna att präglas av din personliga stil och bli en rofylld, inspirerande oas att vila i.Med utgångspunkt från sin egen trädgård låter författaren oss vara med i arbetet med olika projekt i trädgården. Färg och form och leken med olika material gör boken till en färgsprakande inspirationskälla.Bland projekten som är både stora och små, som inspirerar och ger dig egna idéer, hittar vi bl a en karamellig soffa, vackra kuddar, en Indieninspirerad solstol, mosaikbord och fågelbad och ett staket av pil.
Gjut din egen grill och gör en berså. Gräv en damm som guldfiskarna kan simma runt i under sommarhalvåret och tillverka en hängmatta att lata dig i. Gjut plattor till trädgårdsgången och mura en mur. Lägg skiffer och plantera bambu och inred terrassen.
Skapa egna accenter som lyktor av glas, blompinnar eller tårtskydd av ståltråd och färgstark tyll.Här finns praktiska tips med utgångspunkt från författarens egen trädgård. Vackra, inspirerande bilder tagna av fotografen Ulrika Ekblom visar vägen genom trädgården och de projekt man kan företa sig.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Inred ute : snickra, gjuta, plantera och ...