Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
143
Utgivningsdatum
2012-08-28
Förlag
Bonnier Fakta
Medarbetare
Engblom, Mikael (form) / Lidström, Clara (foto)
Dimensioner
224 x 200 x 19 mm
Vikt
660 g
SAB
Qcba,Ihh,645,747
ISBN
9789174242188

Underbara Clara : vintagepimp och hemmafix

(35 röster)  |   Läs 7 recensioner
Kartonnage,  Svenska, 2012-08-28

Slutsåld

Hur gör jag för att fynda på loppis, och hur sjutton ska jag tänka för att få det mysigare hemma? Finns det något enkelt sätt att ta bort lukt från gamla secondhandplagg och vad ska jag hitta på för pysselprojekt när det kliar i fingrarna?

I Underbara Clara - vintagepimp och hemmafix får du veta allt om hur du förvandlar ditt hus till ett hem! För Clara är pysslandet en livsstil som lika mycket handlar om att ta till vara resurser som att få utlopp för all uppdämd kreativitet. Läs om hur du skapar det perfekta lapptäcket av gamla nötta kökshanddukar; hur du enkelt klär om din favoritfåtölj eller hur du förvandlar dina slitna gamla sneakers till ett annorlunda blomsterarrangemang. Praktiska tips varvas med personliga tankar och betraktelser över livet i en 30-talsvilla i Norrlands inland. Boken är sprängfylld med såväl inspirationsbilder som konkreta projekt som hjälper dig att skapa ett mer personligt och hemtrevligt hem.

Projekt ur boken:

Väglampett

Bjudskålen

Annorlunda anslagstavla

Pimpad byrå

Scrappat skåp
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 7 recensioner av Underbara Clara : vintagepimp och hemmafix. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Underbar bok! Mycket bra ideer, fina illustrationer,...
  Carro, 3 november 2013

  Underbar bok! Mycket bra ideer, fina illustrationer, tips och trix! En verklig inspirationskälla som får det att klia i mina pysselfingrar!

 2. En bok fylld av inspiration och bra tips! Clara delar...
  Madde, 22 augusti 2013

  En bok fylld av inspiration och bra tips! Clara delar med sig av sitt pyssel på ett enkelt och roligt sätt. Kan varmt rekommendera boken.

 3. Superfin bok som gett mycket inspiration och...
  Therese P, 18 juli 2013

  Superfin bok som gett mycket inspiration och "aha-upplevelser" man kan ju göra såhär och sådär. Måste pyssla nu!! Älskar att läsa hennes blogg och boken var ingen besvikelse!

 4. Nja, tycker nog inte denna bok var så bra. Den åkte...
  RG, 20 juni 2013

  Nja, tycker nog inte denna bok var så bra. Den åkte faktiskt tillbaka. Gillar Claras blogg mycket men inser att hon och jag inte riktigt har samma smak. Tyckte liksom inte den här boken bidrog med något speciellt.

 5. Den första pysselboken jag köpte, och jag är otroligt...
  Madeleine Norman, 1 maj 2013

  Den första pysselboken jag köpte, och jag är otroligt nöjd över upplägget. Mycket tips och idéer, en riktig idéspruta till bok. Väntar med spänning på nästa del av författaren!

 6. Trevlig och fin bok med inspirerande bilder....
  Liz, 19 april 2013

  Trevlig och fin bok med inspirerande bilder. Egentligen inte så himla mycket man inte kan komma på själv, men det är heller inte syftet. Förhoppningsvis tjänar boken till att läsaren får helt egna, nya skaparidéer?!

 7. Underbar bok av UnderbaraClara!
  Elin, 19 september 2012

  Jag vet nästan inte vad jag ska skriva, den här boken är ett måste om du gillar vintage, pyssel och att handla second hand. Om du, liksom jag är trött på massans vita shabby chic inredning och vill ha en alternativ väg. Jag läser i den så fort jag känner att kreativiteten tryter och får inspiration direkt! Köp och läs den här boken, unna dig själv det, det kommer att vara bland det bästa du gjort!

Visa alla 7 recensioner

Fler böcker av Clara Lidström