Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
112
Utgivningsdatum
2013-04-11
Förlag
Bonnier Fakta
Medarbetare
Hanson, Kerstin (form) / Ohlsson, Daniel (foto)
Dimensioner
265 x 200 x 17 mm
Vikt
640 g
SAB
Qcabd
ISBN
9789174243284

Smaker i mitt hjärta

(52 röster)  |  Läs 10 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2013-04-11

Slutsåld

I Smaker i mitt hjärta - Korea möter väst bjuder Jennie Walldén på sina spännande smaker, sin erfarenhet och kunskap. Här finns traditionella rätter från Korea och Italien samt nyskapande smakkombinationer där öst möter väst. Recepten avslutas med extra festliga rätter där våra svenska råvaror spelar huvudrollen. Men vad sägs om att börja med en äkta Kimchigryta eller en Ryggbiff Gangnam style?

Jennie Walldén har alltid älskat mat och nya smaker. Hon släpptes loss i köket redan som liten flicka och har experimenterat med råvaror och mattraditioner från alla världens hörn sedan dess. Hon bor med sin man och sina två barn i Skåne och arbetar som marknadschef på ett av Sveriges största matvaruföretag.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 10 recensioner av Smaker i mitt hjärta. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Jennie skriver på ett personligt och engagerande sätt....
  Inger Svensson, 22 oktober 2013

  Jennie skriver på ett personligt och engagerande sätt. Intressant idé att sammanföra de olika matkulturerna. Man blir inspirerad att prova. Blev nyfiken på henne efter hennes medverkan i Sveriges mästerkock, där hon även framstod som en väldigt skicklig teamledare.

 2. Blev nyfiken direkt då jag såg Mästerkocken någon gång...
  Vibeke Pedersen, 17 juni 2013

  Blev nyfiken direkt då jag såg Mästerkocken någon gång och var tvungen att se hur det skulle gå för Jenny. Har ett barn född i Korea och varit i Korea 2 gångar och älskar den maten. Men har haft svårt att göra mer än några rätter. Och nu i denna bok möter det Koreanska köket det europeiska. Precis vad jag behöver. Har redan köpt 3 böcker, en till mig själv och 2 till presenter och har bjudit på middag med recept därifrån med mycket gott resultat. Därför får Jenny 5 stjärnor av mig.

 3. Lätt att läsa/överblicka! God mat om man följer...
  Niss Eric Eriksson, 29 maj 2013

  Lätt att läsa/överblicka! God mat om man följer anvisningarna. Trevliga att läsa om Jennies bakgrund! En kokbok som vi gärna ger bort som present för ännu större upplaga!

 4. Inte helt otippat att Jennie skulle vinna loppet!...
  An1, 22 maj 2013

  Inte helt otippat att Jennie skulle vinna loppet! Hennes kunskap kombinerat med denna oändliga ödmjukhet och charm, kunde inte misslyckas. Och att sedan få ihop en så annorlunda kokbok till detta - det kan nog bara en tjej med hennes bakgrund lyckas med. Livsskildring och mat i ett svep är en beskrivning på Smaker i mitt hjärta.

 5. Boken är trevligt skriven. Men tyvärr innehåller många...
  Cia, 22 maj 2013

  Boken är trevligt skriven. Men tyvärr innehåller många av recepten ingredienser som är svåra att få tag i. Plus att i en del moment utgår hon från att alla förstår vad det betyder.

 6. Vacker inbunden bok, dock inget utöver det vanliga....
  Åsa, 21 maj 2013

  Vacker inbunden bok, dock inget utöver det vanliga. Blev lite besviken men ger den ändå okej i betyg. Jennie är ju trots allt från Skånes Viby som jag passerar varje dag.

 7. Mycket trevlig bok med många nya bra recept som vi...
  Lars Andersson, 21 maj 2013

  Mycket trevlig bok med många nya bra recept som vi redan provat. Jennies fina utstrålning från "Sveriges Mästerkock" känns i hela boken.

 8. Tycker mycket om denna boken Smaker i mitt hjärta och...
  Marion Norrman, 21 maj 2013

  Tycker mycket om denna boken Smaker i mitt hjärta och det kommer att bli lagat en hel del av recepten.

 9. Vacker kokbok med inspirerande och spännande...
  Maria , 21 maj 2013

  Vacker kokbok med inspirerande och spännande maträtter. Ger lust att laga mat alla dagar i veckan. Härliga historier ger liv åt boken, maten och lusten.

 10. Personligt och trevligt skriven. Bildmaterialet är...
  Ingrid , 8 maj 2013

  Personligt och trevligt skriven. Bildmaterialet är också fint. Recepten är tydliga och lätta att följa. En bok både att läsa och att laga mat efter.

Visa alla 10 recensioner

Fler böcker av Jennie Walldén