Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
142
Utgivningsdatum
2016-05-17
Förlag
Bonnier Fakta
Medarbetare
Zachrisson, Lisa (form) / Knapp, Nicolina (foto)
Dimensioner
250 x 180 x 20 mm
Vikt
593 g
SAB
Qcd
ISBN
9789174245455
Naturligt snygg : så gör du en grön skönhetsdetox (inbunden)

Naturligt snygg : så gör du en grön skönhetsdetox

(4 röster)
Inbunden Svenska, 2016-05-17

Slutsåld

Det var längesedan naturliga skönhetsprodukter enbart var något som du själv rörde ihop hemma eller som fanns längst ner på någon hylla hälsokostaffären. I dag har den hyllan dammats av, uppgraderats och flyttat in som en hel avdelning på de stora fina varuhusens kosmetikavdelning. Internet svämmar över av webbshopar och bloggar med gröna hållbarhetsanspråk. Inom alla områden ökar medvetenheten, och skönhetsprodukter är inget undantag. Men det kan vara svårt att veta vad som är ett bra miljöval och som samtidigt faktiskt funkar, hur man går till väga och var man ska börja. Allt är inte bra bara för att det står naturlig, organic, eko eller bio på förpackningen.

Den här boken lär oss att lista ut och förstå vilka ingredienser vi ska undvika och hur vi ska välja i stället. Vi får också veta varför en grön utväxling i sminkväskan behövs överhuvudtaget. Dessutom berättas vad som är skillnaden på ekologiskt och naturligt.

Gör hållbara val och bejaka samtidigt lyxiga och glamorösa skönhetsprodukter. Du behöver inte välja!

Hannah Sjöström har skrivit en efterlängtat rättfram och härlig bok som beskriver övergången till ett grönt badrumsskåp, steg för steg med personliga exempel och begriplig klarhet. Genom tio kapitel som till exempel håret, ansiktet, make up, solskydd och kroppen, guidas vi till upptäckter av giftfria produkter som är bättre än de konventionella och som gör stor skillnad för dig och för en bättre framtid, utan att kompromissa med skönhetsupplevelsen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Hannah Sjöström

  • Hello glow : vägen till strålande hud

    Hannah Sjöström

    Det sägs att huden - vårt allra största organ - är en spegel av vad som händer på insidan av kroppen. Du är vad du äter, som du kanske minns? Vi vet redan att skräpmat, stress och för mycket sol knappast stöttar vår hälsa, och inte heller vår hud....