Kulör : en bok om vad färg gör (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
186
Utgivningsdatum
2017-05-30
Förlag
Bonnier Fakta
Dimensioner
285 x 219 x 21 mm
Vikt
1073 g
SAB
Aef
ISBN
9789174246162
Kulör : en bok om vad färg gör (inbunden)

Kulör : en bok om vad färg gör

(6 röster)
Inbunden,  Svenska, 2017-05-30
288
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Få ser och tänker om färg och form som formgivaren Lotta Kühlhorn, och få kan beskriva det sedda och tänkta så bra som hon. I Kulör! behandlas grundfärger och blandade färger ingående var och en för sig och i kombination med varandra. Det är lärt och lekfullt på samma gång. Här finns alltså allt man behöver veta som aspirerande formgivare i vardagen eller i yrkeslivet. Tankeväckande betraktelser och lärorika iakttagelser.

Lotta Kühlhorn har en poets eller naturvetenskapsmans lätta sätt att röra sig mellan fakta och fiktion som gör att även den som aldrig tänkt en tanke om vad färg betyder, egentligen, har mycket att hämta här. Och för den som inte vågar sätta färg på tillvaron är Kulör! en räddare i nöden. För Lotta Kühlhorn gör här något storartat: hon lyckas förklara vad färger säjer om människans livsvillkor både när livet är på lek och på allvar.

Boken är en naturlig fortsättning av mönsterboken, Rapport! En bok om att göra mönster, där hon generöst blandade och gav ur sin rika erfarenhet som formgivare. Kulör! Är en bok för alla som vill lära sig om FÄRG, från grunden. Eller, som Lotta Kühlhorn uttrycker saken: »Färg är en del av mitt DNA, mitt fingeravtryck.«
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Kulör : en bok om vad färg gör
  2. +
  3. Friluftsliv och äventyr i Sverige : med utflyktsmål för hela familjen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Friluftsliv och äventyr i Sverige : med utflykt... av Moa Edlund (inbunden).

Köp båda 2 för 357 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Lotta Kühlhorn