Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Rebecka Martinsson (del 3)
Antal sidor
423
Utgivningsdatum
2009-08-20
Förlag
Bonnier Pocket
Medarbetare
Scheutz, Sofia (form)
Dimensioner
178 x 110 x 30 mm
Vikt
240 g
SAB
Hc
ISBN
9789174290523

Svart stig

(48 röster)  |  Läs 8 recensioner
Pocket,  Svenska, 2009-08-20
79
 • Skickas från oss på måndag
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
I den vinande vinden på Torneträsks is hittar man en död kvinna i en fiskeark. Hennes ögon är stelfrusna och runt hennes vrist har hon en märklig bandformad brännskada. Vem är hon? Hur har hon hamnat i arken?

Kirunapoliserna Anna-Maria Mella och Sven-Erik Stålnacke letar efter svar tillsammans med Rebecka Martinsson som efter en lång tids sjukskrivning flyttat tillbaka till Kiruna och börjat arbeta som åklagare. Det visar sig snart att kvinnan på isen inte är det enda offret. Sökandet efter mördaren leder poliserna in i Mauri Kallis bolagssfär, där den laddade relationen mellan uppkomlingen Kallis och överklassyskonen Diddi och Inna Wattrang bildar fond åt ett drama om pengar och makt.

Svart stig är den tredje av Åsa Larssons kriminalromaner som alla utspelar sig i Kiruna. I serien ingår: Solstorm, Det blod som spillts, Svart stig, Till dess din vrede

upphör och Till offer åt Molok.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Svart stig
 2. +
 3. Det blod som spillts

De som köpt den här boken har ofta också köpt Det blod som spillts av Åsa Larsson (pocket).

Köp båda 2 för 168 kr

Kundrecensioner

Det finns 8 recensioner av Svart stig. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. betyg
  Erik, 2 mars 2023

  Bra och spännande precis som Solstorm och hennes Paxböcker. Dom ska vara spännande. Hon borde ha Nobelpriss precis som Astrid Lindgren, Mari Jungstedt, Anders Jacobbson, Sören Olsson, Jeff Kinney.

 2. Suerbra
  Anna-Maria , 20 augusti 2020

  Hennes böcker blir bara bättre och bättre. Jag vill bara läsa mer av henne ju fler böcker jag läser. Fantastiskt bra författarinna !

 3. Spännande bok
  Nita, 11 mars 2015

  Alla böcker av Åsa Larsson tycker jag är mycket bra, den här en av de bättre.Välskriven och hon har läst på ang fakta i boken.

 4. Alla Åsa Larssons böcker har jag läst.
  Michelina, 29 oktober 2014

  Hon har ett mustigt och roligt språk och så mycket spänning i sina böcker. Hoppas hon fortsätter skriva om Kiruna.

 5. Man vill bara ha mer och mer tiden går fort när man...
  Fr B, 25 juli 2013

  Man vill bara ha mer och mer tiden går fort när man läser bra böcker. Äntligen någon som skriver om Norrbotten.

 6. En oerhört spännande bok. som är otäckt...
  Eivor Israelsson, 17 maj 2013

  En oerhört spännande bok. som är otäckt verklighetsförankrad, vad som skulle kunna hända när längtan efter rikedom och makt blir för stor. Jag kunde inte släppa boken förrän sista sidan var konsumerad och sedan fanns den kvar i mina tankar resten av veckan, ända tills jag fick sätta tänderna i nästa fantastiska bok av Åsa Larsson!

 7. Långt ifrån perfekt!
  Malin H, 3 juni 2012

  Åsa Larssons karaktärer och miljöbeskrivningar är i det närmaste perfekta men det räcker inte för att en bok ska bli perfekt. I de två första av Larssons böcker är det mycket fokus på kristendomen men här har det försvunnit, vilket jag är oerhört glad över. Dock är det fortfarande ingenting som griper tag i mig. Jag tycker inte att boken är spännande, jag tycker att det är ett lite märkligt språk och jag tycker definitivt att boken är alldeles för seg. Många säger att Åsa Larsson är den bästa... Läs hela recensionen

 8. Otroligt bra!
  - (Göteborg), 10 maj 2012

  Hittade den här boken bland second hand böckerna i Svenska Kyrkan i London och tog den utan större förhoppning om att den skulle vara något att komma ihåg - men vilken överraskning jag fick!! Åsa skriver superbt medryckande och låter läsaren följa med in i de olika personernas tankevärld och se allt från deras vinkel. Jag kom på mig själv med att helt förstå varför boven i dramat handlat som han gjorde. Hade jag inte jobbat heltid hade jag läst ut boken på tre dagar. Kommer helt klart läsa de andra böckerna i samma serie.

Visa alla 8 recensioner

Fler böcker av Åsa Larsson