På svenska! Grammatik (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (7.0 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Serie
På svenska!
Utgivningsdatum
2020-08-25
Förlag
Folkuniversitetets förlag
ISBN
9789174347647
På svenska! Grammatik (e-bok)

På svenska! Grammatik E-bok

(4 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (Pdf),  Svenska, 2020-08-25
154
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
På svenska! Grammatik visar på ett enkelt sätt hur det svenska språket är uppbyggt och fungerar. Boken är rik på förklarande exempel och tydliga tabeller som förklarar och fördjupar svenskans grammatiska moment.

Boken är tänkt att användas tillsammans med På svenska! 2 och På svenska! 3, men är också lämplig som en fristående grammatik för alla som studerar svenska som främmande språk, sfi eller svenska som andraspråk. Den passar till nivåerna A2 till C1 på Europarådets nivåskala (CEFR/GERS). Förklaringarna är skrivna på enkel svenska.

Boken täcker grunderna i svensk grammatik, men tar även upp områden som avstavning, kommatering, förkortningar och uttal samt innehåller ett avsnitt om ord vars betydelser många lätt blandar ihop.

Vanliga språkfrågor är samlade under den återkommande rubriken Tips!. Sist i På svenska! Grammatik finns även en samling med användbara ord och uttryck som den studerande själv kan arbeta vidare med på olika sätt, bland annat i relation till sitt eget modersmål.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av På svenska! Grammatik. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Very useful and concise guide
    Chip Nevins, 25 januari 2021

    Excellent summary of grammar and a valuable reference. It's all in Swedish, but I could use it after looking up a few 'grammar' words. I liked the chapter on words often mixed.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna