Silvernyckelns hemlighet (kartonnage)
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Serie
Moa och Elias (del 2)
Läsålder
9-12 år
Antal sidor
195
Utgivningsdatum
2018-09-19
Upplaga
1
Förlag
Ordalaget Bokförlag
Medarbetare
Lindblad, Niklas (form)
Dimensioner
210 x 150 x 20 mm
Vikt
397 g
SAB
Hcg
ISBN
9789174692501

Silvernyckelns hemlighet

(1 röst)  |   Läs 1 recension
Kartonnage,  Svenska, 2018-09-19
132
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
"En gåtfull historia med mycket driv... passar läsare i ålder nio till tolv år som gillar spökhistorier och gåtor"

Bibliotekstjänst, Annika Widholm

Mystiskt äventyr i historisk miljö!

Möt Moa och Elias i som återigen får vara med om övernaturliga, mystiska händelser som ingen annan ser. Nu har det blivit vinter och Moa och Elias har inte setts sedan i somras då de lärde känna varandra. Så fort de är tillsammans igen bör jar märkliga saker att hända. På en utflykt till Visingsö ser plötsligt Moa och Eilas något som ingen annan ser det brinner på Visingsborg!

En katt med lysande ögon visar dem en gömd silvernyckel och en läskig man verkar vara ute efter nyckeln. Varför är nyckeln så viktig? Vad är det för katt? Och vem är den lilla pojken som dyker upp ibland?

Frågorna hopar sig och med spänning får man följa Moa och Elias på äventyret i ett vintrigt Småland, ett äventyr som även sträcker sig bakåt i tiden.

"Silvernyckelns hemlighet" är en rysande spän ningsroman för åldern 9 12 år. Den innehåller berättelser om såväl vänskap som dramatik.

Ann Olerot har skrivit flera böcker, bl a "Spökflickans hemlighet" som utkom 2017.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Silvernyckelns hemlighet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Spännande läsning
    Kaffeläsaren, 26 februari 2019

    I Silvernyckelns hemlighet får vi åter igen följa med Moa och Elias på mystiska äventyr. När de är på Visingsö tillsammans med sina familjer ser de båda brandrök. Det brinner på Visingsborg, men ingen annan ser att det brinner. I själva verket är det 300 år sedan det brann på borgen. En svart katt med mystiska ögon, en liten kille som visar sig hela tiden och en läskig man som vill åt nyckeln verkar nästan förfölja Moa och Elias. Inte ens hemma i deras hus kan de känna sig trygga. Det är rikt... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Ann Olerot