Jag leder Hjärna (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (3.6 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2012-02-22
Förlag
Recito Förlag
ISBN
9789175171111
Jag leder Hjärna (e-bok)

Jag leder Hjärna E-bok

E-bok (PDF), Svenska, 2012-02-22
239
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone och iPad
Har du råkat ut för att det inte blev som du tänkt dig?
Att andra reagerat oväntat?
Att du själv inte riktigt sagt eller gjort det du egentligen ville?
Att ni tillsammans inte gick i mål?

Ta ditt ledarskap till en ny nivå genom att förstå hur hjärnan hjälper och stjälper dig. En nivå där resultaten blir bättre, frustrationerna färre och relationerna starkare.

Jag leder Hjärna handlar om dig som ledare. Om oron över att inte ha räckt till, frustrationen när du inte nått fram och förvirringen när andra reagerat oväntat. Men framförallt handlar den om förmågan att klara av mer än du tror. Om knepen som gör att du blir förstådd och nyfikenheten som gör att du förstår.

Boken förklarar varför det blir som det blir och hur det istället kan bli som du vill. Varför din hjärna försätter dig i knepiga situationer och hur du kan få din hjärna att hjälpa dig istället för att stjälpa dig. Neuroscience, NLP och ledarskap knyts ihop till något nytt och användbart.

Jag leder Hjärna är perfekt för dig som inte nöjer dig med checklistor utan vill veta hur och varför de fungerar. För dig som inte bara vill ha en verktygslåda utan också vill kunna snickra. För dig som inte nöjer dig med att bara vara bra utan strävar efter att bli bättre.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »