Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
127
Utgivningsdatum
2015-12-29
Upplaga
1
Förlag
Massolit Förlag
Medarbetare
Kullberg, Lisa (form) / Ehrs, Bruno (foto)
Dimensioner
250 x 200 x 20 mm
Vikt
628 g
ISBN
9789176610442

Vardagsträna : träna enkelt hemma med handduk & sjal

(26 röster)  |  Läs 5 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2015-12-29

Slutsåld

Smart och enkel vardagsträning

Träning ska vara enkel, effektiv och kunna utföras av alla så att den blir av. Det är Leila Söderholms grundtanke och filosofi. Du ska kunna träna där du är och med redskap som lätt finns till hands.

Med regelbunden vardagsträning kommer du att orka mer och må så mycket bättre på alla plan. Leila har skapat ett smart program som stärker musklerna och förbättrar konditionen.

Leila Söderholm arbetar som tränare, kostrådgivare, föreläsare och coach. Hon är aktuell som träningsexpert i TV 4:s Vardagspuls.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Vardagsträna : träna enkelt hemma med handduk & sjal. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Vardagsmotion i hemmet
  Eva Maria Haglöf, 5 juni 2017

  Grymt bra idéer som kan användas vid den tråkiga städningen ... En kanon bra bok !!!! Kan varmt rekommendera boken till alla soffpotatisar ;-)

 2. Mycket bra övningar
  Anna S, 11 april 2017

  Äntligen en riktigt bra träningsbok för oss som vantrivs på gym och vill ha enkla bra övningar att göra hemma. Övningar passar jättebra att göra när kroppen vill få igång cirkulationen eller när kroppen behöver bli starkare. Fina bilder, enkla övningar och effektiv träning i denna bok.

 3. Lätta att följa
  Gerd Linnea Nyström, 8 februari 2016

  Rörelserna som visas i boken är lätta att förstå och kan göras enligt beskrivning. Det finns också förslag på enklare rörelser för oss ovana..

 4. Toppenbok! Inga fler ursäkter finns :-)
  Carina, 18 januari 2016

  Perfekt bok för oss som inte har "tid" att träna, tidigare inte styrketränat, inte kommit igång, har funktionshinder eller bara är "lata" ;-)
  Övningarna är perfekta att göra var och när som helst.

  Nu finns inte längre några ursäkter och allt som behövs är din kropp och en handduk/sjal !

 5. Härlig enkel träning
  Marie , 6 januari 2016

  Mycket bra bok kan varmt rekommenderas! Träna enkelt hemma med handduk. Enkelt att utföra utan krångliga övningar kan utföras av alla träningsugna.

Visa alla 5 recensioner

Bokvideo