Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Serie
OBS-serien (del 1)
Utgivningsdatum
2018-09-21
Förlag
Hoi Förlag AB
Dimensioner
210 x 135 x 25 mm
Vikt
470 g
SAB
Hc
ISBN
9789176970737
OBS: Flirt (häftad)

OBS: Flirt

(10 röster)  |  Läs 4 recensioner
Häftad,  Svenska, 2018-09-21
69 100 Du sparar 31 kr!
 • Skickas från oss inom 2-5 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Målinriktade Isabel har livet under kontroll. Hon har mannen, lägenheten, resorna - och jobbar på att få det yrke hon alltid drömt om: författare. Långt i framtiden ska hon skaffa hus, hund och barn. Bli gammal tillsammans med Elias och skriva böcker tills hon dör. Planen är vattentät.

Det enda som behövs är en skrivarkurs. Hon räknade bara inte med att träffa Per - den charmige äldre mannen som skriver som en gud och får henne att leva i nuet. Hon räknade inte heller med att hon måste ligga med någon för att få sin bok utgiven. Plötsligt tappar hon kontrollen över allt.

OBS: Flirt är första delen i en duologi - en stundtals komisk, stundtals sorglig modern kärlekshistoria som utspelar sig både i verkligheten och genom sociala medier.

LOVISA WISTRAND föddes i Vallentuna 1991 och bor idag i Uppsala med sin man. Hon är utbildad grafisk designer men arbetar nu som författare på heltid, då skrivandet alltid har varit en stark drivkraft. Lovisa är också författaren bakom de kritikerrosade Drakviskaren och Demonviskaren som ingår i Alvblodstrilogin.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. OBS: Flirt
 2. +
 3. OBS: Synd

De som köpt den här boken har ofta också köpt OBS: Synd av Lovisa Wistrand (häftad).

Köp båda 2 för 138 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av OBS: Flirt. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Vardaglig och igenkännande
  Rebecka Nyman @_enbokiveckan_ (Mariefred), 30 november 2020

  Denna bok börjar lite segt för att lära känna alla karaktärer, men när den väl sätter fart så sätter den verkligen fart. Jag tycker att det är spännande hur den är skriven, där stor del är skrivet i messenger-form. Ibland kan det bli lite för mycket tycker jag, men för det mesta tycker jag det är kul med lite annorlunda och jag upplever att jag känner igen mig lite. Den här boken skapar både irritation och igenkännande hos mig då det är många personligheter jag har liknande Isabels. Irritatio... Läs hela recensionen

 2. En riktig bladvändare!
  -, 1 oktober 2019

  Efter att ha läst "OBS:Flirt" kan jag glatt sägs att Lovisa Wistrand helt klart är en favorit författare! Självklart var hon det redan efter jag hade läst "Drakviskaren" & "Demonviskaren", men man kanske inte kan säga att någon är ens favorit när man bara har läst två böcker av henne?

  Hur eller hur så är sättet Lovisa skriver på helt annorlunda och unikt. Berättelsen sveper med en från första sidan till sista och det är praktiskt taget omöjligt att lägga ner boken. Kan ärligt talat s... Läs hela recensionen

 3. Träffande feelgood!
  Åke Qvarfort, 24 september 2018

  Tag en stor nypa feelgood, blanda med en tesked chic lit, samt tillsätt en handfull sociala medier och humor mixat med allvar, så får du basen till en fantastiskt god läsupplevelse. Om du sedan blandar i en stor matsked #metoo också, så är du fast. Jag blev det efter första sidan i boken!
  I grund och botten handlar OBS: Flirt om en gripande kärlekshistoria och om vad som är viktigt i livet. Övervinner kärleken allt? Vad är priset för framgång i det nya yrket? Hur många tabun måste brytas ... Läs hela recensionen

 4. Trevlig men höll inte hela vägen
  Kaffeläsaren, 24 september 2018

  Isabell jobbar på att bli författare. Det enda som behövs är en skrivarkurs. På kursen träffar Isabell den äldre mannen som skriver som en gud. Hur blir det nu med Elias, som hon har varit ihop med i en evighet?!
  🐴
  OBS: Flirt! har en längre startsträcka innan jag kommer in ordentligt i historien. När jag väl kommer in i historien, så lunkar det på makligt framåt. Tyvärr blir jag aldrig så begeistrad i historien som jag önskat. Bitvis är den ganska seg och jag saknar drivet fra... Läs hela recensionen

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Lovisa Wistrand