Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
190
Utgivningsdatum
2019-09-16
Upplaga
1
Förlag
Gothia Fortbildning AB
Originaltitel
Lust & olust : - om sex, närhet och anknytning
Dimensioner
210 x 135 x 10 mm
Vikt
290 g
SAB
Vnd
ISBN
9789177410959
Lust & olust : om sex, närhet och anknytning (häftad)

Lust & olust : om sex, närhet och anknytning

Häftad Svenska, 2019-09-16
269
Skickas inom 2-5 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
"I den här boken berättar terapeuten och sexologen Malin Drevstam om hur tidiga erfarenheter i relationer formar våra förväntningar och upplevelsen av intimitet och sex som vuxna. Läsaren får en översiktlig genomgång av anknytningsteorin och vilka erfarenheter som formar oss som individer och hur vi relaterar till varandra i nära relationer. Hon visar hur anknytningsteorin kan hjälpa oss att förstå varför relationer är så viktiga för oss och varför vi mår så dåligt när de inte fungerar.
I boken finns också praktiska övningar med målet att öka den sexuella självkännedomen och självkänslan. Malin guidar läsaren genom olika frågeställningar och övningar för att hen ska lära känna sin egen sexualitet, dina reaktioner och behov. Målet är att läsaren ska känna större medkänsla med sig själv och ägna mindre tid åt självkritik och mer tid åt ett avslappnat och tryggt sexuellt utforskande som känns stärkande och bejakande."

 
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Lust & olust : om sex, närhet och anknytning
  2. +
  3. Food Pharmacy - näringsjägaren : en berättelse om hur du curlar planeten och din hälsa genom att ta näringsjägarexamen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Food Pharmacy - näringsjägaren : en berättelse ... av Mia Clase, Lina Nertby Aurell (inbunden).

Köp båda 2 för 458 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Lust & olust : om sex, närhet och anknytning