PT evolutionen : vägen till hälsa och lustfylld träning. (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
210
Utgivningsdatum
2017-04-25
Förlag
Henrik Beyer
Dimensioner
215 x 140 x 20 mm
Vikt
310 g
SAB
Rag
ISBN
9789177730149
PT evolutionen : vägen till hälsa och lustfylld träning. (häftad)

PT evolutionen : vägen till hälsa och lustfylld träning.

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad Svenska, 2017-04-25
269
Skickas inom 7-10 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Vad krävs egentligen för att vi ska lyckas med en långsiktig och hälsofrämjande livsstilsförändring? Hur hittar vi till lustfylld träning, sjukdomsförebyggande matvanor och hälsobalans?

PT-Evolutionen besvarar dessa avgörande frågor och introducerar nya konkreta tillvägagångssätt för personliga tränare att arbeta med sina klienter.

Boken är uppdelad i två delar där del 1 presenterar teori och fakta om hälsa och träning på 2000-talet samt tar upp träningstrender, träningsmiljöer, mål, prestation, dieter och kroppsideal.
PT-evolutionen presenterar hur vi hittar till lustfylld träning och balans och vad som ökar chanserna att lyckas med nya tränings- och matvanor.

Del 2 innehåller vetenskapligt baserade metoder och verktyg som personliga tränare kan använda för att stötta klienter till en långsiktigt hållbar livsstilsförändring. Här behandlar vi ämnen såsom hur tränare kan arbeta hälsofrämjande och vilka tränings- och matvanor som förebygger de vanligaste folksjukdomarna. I denna del finns även konkreta instruktioner i hur ett samtal mellan tränare och individ som befinner sig i ett förändringsstadie bör föras. I en essentiell del av boken presenteras hur en PT-process, steg för steg, kan stötta klienten från första konsultation till uppföljningspasset.

Henrik Beyer är hälsovetare och personlig tränare och har genomfört forskningsstudier inom livsstilsfrågor. Han har arbetat med fysisk aktivitet på Statens folkhälsoinstitut och med psykisk hälsa på WHO. PT-EVOLUTIONEN är hans åttonde bok inom träning och hälsa.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. PT evolutionen : vägen till hälsa och lustfylld träning.
 2. +
 3. Hälsobalans : konsten att hitta sin balans och leva i tider av hälsoråd, dieter och självförbättring.

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hälsobalans : konsten att hitta sin balans och ... av Henrik Beyer (häftad).

Köp båda 2 för 472 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av PT evolutionen : vägen till hälsa och lustfylld träning.. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Intressant
  Nina, 2 augusti 2017

  Gillade verkligen författarens sätt att se på branschen och framförallt delen om motivation. Den är ibland kritisk till branschen och ger samtidigt råd på hur man kan arbeta för att fokusera på klienters hälsa.

 2. Hälsobalans på gymmet
  Carl, 6 maj 2017

  Boken var en överraskning. Jag har läst många träningsböcker genom åren. Denna satte sig på något sätt. Lite djup ibland men den ser på träning på ett intressant sätt. En del teori först och sedan bra tips som jag ska prova. Bra bok. Rekommenderas.

Visa alla 2 recensioner