Greta Thunberg: Er tystnad är nästan värst av allt - berättelsen om hur en tonåring startade en världsrörelse (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
173
Utgivningsdatum
2021-08-17
Förlag
Ordfront förlag
Medarbetare
Jais-Nielsen, Eva (form) / Hellberg, Anders (foto)
Dimensioner
207 x 166 x 19 mm
Vikt
484 g
SAB
Lz Thunberg, Greta,Uh
ISBN
9789177751861
Greta Thunberg: Er tystnad är nästan värst av allt - berättelsen om hur en tonåring startade en världsrörelse (inbunden)

Greta Thunberg: Er tystnad är nästan värst av allt - berättelsen om hur en tonåring startade en världsrörelse

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2021-08-17
209

Just nu 10% rabatt på allt! Använd kod SEP23

Gäller t.o.m. 28 september 2023. Villkor

 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Hur kunde egentligen en 15-årig tjej med en skylt lyckas påverka en hel värld?

Miljöjournalisten Anders Hellberg gick förbi riksdagen varje dag under Greta Thunbergs första tre veckor av skolstrejk. Han tog den numera ikoniska bilden av Greta i gul regnrock med huvan uppdragen en bild som sedan dess har synts på omslag världen över. Det här är hans version av vad som hände under de där dramatiska veckorna i augusti och september 2018. Många av bilderna har aldrig publicerats tidigare.

Men det är inte bara en bok om Greta, utan också en hoppingivande uppmaning till handling för oss alla. Boken ges ut med Gretas godkännande och hälften av intäkterna går via The Greta Thunberg Foundation till organisationer som arbetar med klimatfrågan.

"Det unika boken tillfor berattelsen om Greta Thunberg (...) ar den starka fotoberattelsen om starten pa hennes klimatrorelse." BTJ, Catharina Bergman
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Greta Thunberg: Er tystnad är nästan värst av allt - berättelsen om hur en tonåring startade en världsrörelse
 2. +
 3. Scener ur hjärtat (utökad pocket)

De som köpt den här boken har ofta också köpt Scener ur hjärtat (utökad pocket) av Greta Thunberg, Svante Thunberg, Malena Ernman, Beata Ernman (pocket).

Köp båda 2 för 288 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Greta Thunberg: Er tystnad är nästan värst av allt - berättelsen om hur en tonåring startade en världsrörelse. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Viktig och intressant
  @tant_edna, 26 december 2021

  Ingen har väl missat Greta Thunberg, hennes outtröttliga kamp om en ljusare framtid eller hennes klockrena och inspirerande tal till världens ledare?! Men, hur hamnade hon egentligen där, i strålkastarna, på löpsedlarna och på världsledarnas möten? Hur gick hon från att vara den anonyma tonårstjejen Greta till att bli frontfiguren för en världsrörelse och hela folkets klimatröst? Vad var det egentligen som hände de där tre veckorna utanför riksdagshuset? Har du koll på det?

  Anders He... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Anders Hellberg