Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Erik Sandström (del 4)
Antal sidor
270
Utgivningsdatum
2018-04-26
Förlag
Lind & Co
Medarbetare
Graves, Emma (form)
Dimensioner
178 x 110 x 20 mm
Vikt
186 g
SAB
Hc
ISBN
9789177793496
En själ som blöder (pocket)

En själ som blöder

(6 röster)
Pocket Svenska, 2018-04-26
55
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Erik Sandström vaknar upp med suddiga minnen. Gårdagens fylla var hejdlös och med en svag berusning kvar som sällskap inser han att han befinner sig på ett flygplan i Thailand. Kort därefter grips han.

Patrik Andréasson har precis avslutat ett av sina nattskift som ordningspolis i Gävle. När mobiltelefonen ringer tar det en stund innan han förstår vad det handlar om. Och när han väl gjort det finns det ingen återvändo. Tillsammans med sin kompis, den minst sagt udda figuren Tomas, sätter han sig på ett flygplan till Phuket, med siktet inställt på att få hem Erik.

En själ som blöder är den fjärde boken i serien om Erik Sandström, en ambulanssjuksköterska vars liv är minst sagt komplicerat. Tillsammans med Patrik Andréasson och Tomas Svensson tar han sig an de fall som kommer i deras väg.

Jag konstaterar att mina intryck från Mikael Ressems tidigare romaner består: Han utvecklas och han fångar mitt intresse. Det är spänning på hög nivå, lite humor här och där och så är det den lokala anknytningen. Jag uppskattar också att han inte har fallit för frestelsen att skriva i tegelstensformat, utan att han kan hålla sig inom ett rimligt omfång.
Anders Wennberg, Gefle Dagblad
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om En själ som blöder