Havsörnens skrik (inbunden) Spara 75%
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Millennium (del 7)
Antal sidor
431
Utgivningsdatum
2022-11-04
Förlag
Bokförlaget Polaris
Dimensioner
218 x 145 x 37 mm
Vikt
555 g
SAB
Hc
ISBN
9789177959229
Vanliga sökord
millennium millennium 7 m7 M7 millennium7

Havsörnens skrik

(58 röster)  |  Läs 7 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2022-11-04
59 236 Du sparar 177 kr!
 • Skickas från oss imorgon
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 6 format & utgåvor

Mikael Blomkvist och Lisbeth Salander är tillbaka! Nu tar den enastående författaren Karin Smirnoff över stafettpinnen och fortsätter den världsberömda serien Millennium.

Bortom medias spotlight försiggår en rovdrift i Norrland, dagens vilda västern där rika storföretag inte skyr några medel för att komma åt naturtillgångar och landytor. I skuggmarkerna agerar kriminella gäng, lockade av det enorma inflödet av nya pengar.

Mikael Blomkvist sätter sig på tåget till Älvsbyn för att gå på sin dotters bröllop men dras in i händelser som får honom att hitta tillbaka till sina rötter som grävande journalist. Lisbeth Salander befinner sig också norrut för att knyta ihop ett avklippt familjeband, och än en gång korsas deras vägar. Tillsammans hamnar de i stormens öga i den lilla orten Gasskas.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Havsörnens skrik
 2. +
 3. Eventuellt uppsåt : att döda ortens gangsters

De som köpt den här boken har ofta också köpt Eventuellt uppsåt : att döda ortens gangsters av Jan Guillou (inbunden).

Köp båda 2 för 118 kr

Kundrecensioner

Det finns 7 recensioner av Havsörnens skrik. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Spännande handling
  Annelie Svanberg, 10 april 2024

  Den började lite trevande och, enligt mig, konstigt. Men efter några kapitel hade man kommit in i handlingen och då dök Lisbeth Salander upp. Författarinnan har lyckats med att till och med göra den annars så obstinata Lisbeth mer mänsklig och jag fann faktiskt mig själv sitta och skratta lite åt Lisbeth emellanåt.

 2. Leveransen till tyskland var toppen
  Rolf Umbreit, 28 juli 2023

  Leveranstid: Jag fick boken inom 4 dagar från Sverige titt Tyskland. Det var mycket bra.
  Tack så mycket för fantastiskt kundservice.

 3. gradvis dalande stjärna för millenium
  Tommy Friberg, 6 juni 2023

  efter ursprungsförfattarens mästerverk bara inte gällande storyn utan även uttryck- och beskrivningsförmåga så har det gradvis gått neråt gällande dessa och många andra kvaliteter. förra författaren som skrev bok 4-6 var ett snäpp nedåt och tyvärr den här ännu ett. själva ursprungs-känslan i böckerna går i mång och mycket förlorat, det var milleniumseriens hjärta. det får itne ske bara för man byter författare. men i sig är det en ganska bra story som tar lite väl lång tid på sig milt utt... Läs hela recensionen

 4. Spännande uppföljning i Millennium!

  Hmm, jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om den sjunde delen i Millenniumserien. Stundtals var den mycket bra och stundtals tycker jag att den tappade lite fokus. Men jag kan väl säga att den blev bättre och bättre ju mer jag läste.

  Jag har bara läst de tre första delarna i serien, de av Stieg Larsson, och jag kommer ihåg dem som riktigt bra. Det kan hända att jag har missat en del som har betydelse i "Havsörnens skrik" men jag upplevde inte det som något problem. Boken börjar lit... Läs hela recensionen

 5. Havsörnens skrik

  Smirnoff har ett bra språkflöde. MEN vi har fått nog av Lisbeth Salander nu, det blir inte bra att skriva mer om henne. Det blir inte trovärdigt med den verklighet som skildras.

 6. Bravo Karin!
  Einar J, 2 januari 2023

  Karin tar över stafettpinnen med bravur!
  En spännande historia, som andas både Stieg Larsson och Karin Smirnoff! Samt att vi får möta en ny favorit i Svala. Jag vill ha mer!
  Einar

 7. Så Dååålig!
  OA, 26 december 2022

  Jag känner att jag bara måste skriva något om denna. Den är bara så dålig. Jag är så besviken. Total massaker av Lisbeth Salander-karaktären. Personteckningen är så fel. Lisbeth känns absolut inte igen.
  Handlingen är totalt kaotisk med en helt omotiverad tur till Finland. Den bara hänger i luften, inte motiverad, inte relevant för historien. Svavelsjögrabbarna dras in på ett också helt omotiverat sätt. Kommer från ingenstans, går ingenstans heller. Skurkarna är onda för att de är onda.

Visa alla 7 recensioner

Fler böcker av Karin Smirnoff