Likblomman (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Kaldan och Schäfer (del 1)
Antal sidor
301
Utgivningsdatum
2020-08-28
Förlag
Louise Bäckelin Förlag
Översättare
Helena Stedman
Originaltitel
Ligblomsten
Dimensioner
216 x 142 x 23 mm
Vikt
458 g
SAB
Hce
ISBN
9789177992073
Likblomman (inbunden)

Likblomman

(1 röst)
Inbunden Svenska, 2020-08-28
179
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Prisbelönad spänning från Danmarks nya deckardrottning!

Journalisten Heloise Kaldan befinner sig i en mardröm. En av hennes källor har avslöjats som en lögnare och det råder fullständigt kaos på tidningens redaktion, där man desperat försöker rensa upp efter skandalen. När Heloise oväntat får ett brev från Anna Kiel, som är efterlyst för mordet på en advokat tre år tidigare och fortfarande på fri fot, ser hon det som sin räddning.

Heloise börjar gräva i fallet men när en av hennes kollegor mördas tvingas hon inse att hon tagit sig vatten över huvudet. Hon stöter ihop med polismannen Erik Schäfer, som även han börjat rota i Anna Kiels fall, och frågorna hopar sig. Har Anna Kiel slagit till igen, eller finns det fler än en mördare? Varför leder alla spår i fallet plötsligt till Heloise? Är hennes eget liv i fara?

Likblomman är en berättelse om hämnd, rättvisa och förlåtelse och den första boken i en spännande ny kriminalserie om Heloise Kaldan och Erik Schäfer.

Anne Mette Hancock är född i Gråsten i Danmark och har bott i både USA och Frankrike. Hon är utbildad journalist och bor idag i Köpenhamn med sin man och deras två barn. Hennes debutroman, Likblomman, har vunnit Danska Deckarakademins debutantpris och 2018 utsågs hon till Årets danska författare.

"Nu blir det åka av! En drivet skriven historia som känns trovärdig, om än otäck. Här gäller sträckläsning!" Betyg 5 av 5, BTJ

"Anne Mette Hancock har mig fast i ett grepp redan från första sidan. Genom en skarp och smart berättad intrig får hon mig att hela tiden vilja veta hur det går. När det dessutom blir flera tvära vändningar mot slutet är den långt ifrån förutsägbar utan upplösningen blir både överraskande och storstilad." Betyg 9 av 10, Karins boktips

"Det finns ett härligt driv i språket, välskriven, spännande men tar slut för fort." Betyg 5 av 5, fantastiska_bocker
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Likblomman
  2. +
  3. 300 grader

De som köpt den här boken har ofta också köpt 300 grader av Pernilla Ericson (inbunden).

Köp båda 2 för 378 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »