Mini Pixi adventskalender - Gran med klistermärken (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
624
Utgivningsdatum
2018-10-02
Förlag
Bonnier Carlsen
Illustratör/Fotograf
Flera illustratörer
Dimensioner
360 x 285 x 20 mm
Vikt
3000 g
SAB
Hcf
ISBN
9789178031870
Mini Pixi adventskalender - Gran med klistermärken (häftad)

Mini Pixi adventskalender - Gran med klistermärken

(5 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad, Svenska, 2018-10-02

Slutsåld

Glöm choklad och leksaker! Den här kalendern är 624 sidor bilderboksantologi som är rolig för hela familjen. Vänta in julen med barnens mest älskade karaktärer i miniformat. Årets bästa adventskalender bjuder på en stämningsfull gran att dekorera och en ny bok varje dag.

Mini Pixi adventskalendern är en unik gran att enkelt bygga ihop tillsammans, formgiven av Filippa Widlund, illustratören bakom bland annat barnens favorit Bojan. Med följer också ett stort klistermärkesark för att själv få dekorera sin gran hela vägen fram till jul. Bakom luckorna hittar du berättelser om julen, klassiska sagor, vinterstämning, vardagsberättelser, julsänger och mycket mer. Häng sedan dag för dag upp de små böckerna i din gran. Med en Mini Pixi adventskalender får barnen läsupplevelser som varar hela december!

Pixiböcker är små kvalitetsbilderböcker för barn mellan 2 och 6 år. De har lästs av flera generationer barn och har sedan mitten av 1950-talet sålts i över 60 miljoner exemplar i Sverige. Mini Pixi är barnens favoriter i det gulligaste formatet och ändå 26 sidor av barnboksvärldens bästa berättelser och bildvärldar.

Denna kalender innehåller böckerna: Lilla boken om stjärnor, Elsa har en fågel i handen, Bojan släcker en eld, Min lilla bok om tigrar, Åka hit och åka dit, Lilla Lummer, Snurran jobbar, Husdjur, Se puck i backen!, Kakan, Fordon, Om du går vilse i skogen, Pelle Svanslös julsånger, Bockarna Bruse, Vem är bäst, Julens ABC, Katt kan i parken, Visst visste du!, Julia, Morris på morgonen, Upp i luften, Alla tre har fruktstund, Tomtarnas julnatt samt Bo firar jul.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Mini Pixi adventskalender - Gran med klistermärken. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Bokgranen!
  mormor Anne , 21 december 2020

  Till stor glädje för mitt 4-åriga barnbarn
  mycket fin!
  Så glad att jag i sista minuten hittade denna fina bokgran!

 2. Glöm chokladen och leksakerna i adventskalendern
  Gullis lästips (Rönninge), 17 oktober 2019

  Glöm chokladen och leksakerna i adventskalendern. Ta istället del av Mini Pixi-adventskalenderns som är en unik julgran att enkelt bygga ihop tillsammans så att det blir en 3D-julkalender som består av hela 624 sidor bilderboksantologi som är rolig för hela familjen.

  Uppmuntra din minstings fantasi i väntan på julafton med den absolut gulligaste formatet av en adventskalender julgran.

  Bakom luckorna hittar barnen små Min i Pixiböcker där de möter sina favoriter i berättelse... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner