Turisten (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
309
Utgivningsdatum
2019-06-15
Förlag
BOKFABRIKEN
ISBN
9789178351749
Turisten (e-bok)

Turisten (e-bok)

(2 röster)
E-bok (EPUB), Svenska, 2019-06-15
89
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Turisten, del 5 i deckarserien Mord i Falsterbo, av Christina Olséni och Micke Hansen

När Egon, 86 år, och hans vapendragare, Ragnar, ska ställa ut en väns veteranbil på Skanör Falsterbo Gran TurismoShow, hittar de en död man i bagageutrymmet. Vem mannen är och hur han har hamnat där blir ett fall för Mårten Lind på Skanörspolisen. Att kroppen sedan försvinner för att oväntat dyka upp i Falsterbo komplicerar saker och ting och Mårten blir påtvingad en ny kollega.

För att fördriva dagarna så har Egon, trots att han inte tror på Gud, gått med i kyrkorådet. Ganska snart inser han att några i den brokiga skaran har en dold agenda och att den nytillträdde kyrkoherden inte har rent mjöl i påsen. När Egon drar igång en egen liten utredning blir följderna katastrofala ...

Turisten är den femte och fristående delen i den humoristiska deckarserien Mord i Falsterbo, skriven av författarduon Christina Olséni och Micke Hansen. Humor och lättsamt hanterade mord i idyllisk småstadsmiljö är deras signum. I Turisten får vi återigen möta alla härliga karaktärer från de tidigare böckerna serien: Badhytten, Fågelskådaren, Ryttaren och Strandhotellet.

Pressröster om serien Mord i Falsterbo:

"En härlig blandning av dramatik och spänning, välkryddat med humor." Kerstin Rydén, BTJ

"Man blir varm i hjärtat. En härlig bok. Sveriges Radio En klassisk mysdeckare." Expressen

"En avkopplande deckare med humor och värme." Hallands nyheter

CHRISTINA OLSÉNI är civilekonom och har arbetat i internationella koncerner och som entreprenör. MICKE HANSEN har under många år arbetat som artist, låtskrivare och manusförfattare till tv. Båda författarna är bosatta på Falsterbonäset och skriver numera på heltid.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Turisten