Herre på Täppan (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (267.3 MB)
Språk
Svenska
Serie
Ester Karlsson med K (del 4)
Inläsare
Anton Körberg
Utgivningsdatum
2021-08-23
Förlag
Bokfabriken
ISBN
9789178356065

Herre på Täppan Ljudbok

(47 röster)  |   Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2021-08-23

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Arne och Barbro har blivit med kolonistuga, och Ester och hennes kakadua Roland tillbringar motvilligt sensommaren i det spartanska lilla huset. En av kolonigrannarna, Hjalmar von Ridderhusen, en distingerad herre med dyra vanor, visar sig vara Barbros första kärlek. Arne går i taket av svartsjuka, och när sedan Hjalmar påträffas död pekas Arne genast ut som huvudmisstänkt av polisen. När ytterligare en av koloniägarna går döden till mötes dras även Roland in i utredningen då kriminalkommissarie Bertilsson misstänker att Esters kakadua blivit vittne till mord. Men hur får man en kakadua, som bara kan ordet kaka, att börja prata? Och varför ljuger alla i koloniområdet och ändrar sina vittnesmål stup i kvarten?

För att fria sig själv, Barbro och inte minst Arne från polisens misstankar drar Ester igång sin egen mordutredning. Med ett påklistrat leende och med hembakta vaniljdrömmar snokar hon runt bland stugorna och får flera av koloniägarna att lätta sina hjärtan och bekänna sina synder.

Herre på Täppan är den fristående fortsättningen på Ester Karlsson med K (2017), Ett lik i garderoben (2018) och Grannar i död och lust (2020) - härliga pusseldeckare med starka karaktärsskildringar och en stor dos humor.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Herre på Täppan. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Superbra deckare
    -, 31 december 2022

    Jättebra! Hade både humor och spänning i sig. Kan rekommenderas varmt att läsa.

  2. Rolig och underhållande
    -, 31 december 2022

    Återigen en rolig, underhållande och lite spännande bok om Ester K och hennes grannar. Anton Körberg läser boken jättebra.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna