Hotellgästen (ljudbok) Spara 71%
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (284.6 MB)
Språk
Svenska
Serie
Mord i Falsterbo (del 7)
Inläsare
Anton Körberg
Utgivningsdatum
2021-06-24
Förlag
Bokfabriken
ISBN
9789178356997

Hotellgästen Ljudbok

(53 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2021-06-24

Styckköp

29 99 Du sparar 71%
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
En humoristisk deckare med samvetslösa pensionärer, en församling i fritt fall och en polis helt utan moralisk kompass.

Sommaren på Falsterbonäset har knappt börjat när en känd influencer hittas död i poolen på Hotell Gässlingen. Skanörpolisen Mårten Lind, som blivit dumpad av sin fru, är sjukskriven för depression. För att skingra tankarna kastar han sig huvudstupa in i mordutredningen och tar hjälp av vännen Egon, 88 år, för att slippa undan kollegan Agatha Björk, en paragrafryttare med sjuklig bacillskräck. När ännu en hotellgäst mister livet, samtidigt som församlingen med Egon i spetsen har besök av en delegation från Knislinge kyrka, blir saker och ting dödligt komplicerade.

Hotellgästen är den sjunde fristående delen i den humoristiska deckarserien Mord i Falsterbo, skriven av författarduon Christina Olséni och Micke Hansen. Humor och lättsamt hanterade mord i idyllisk småstadsmiljö är deras signum
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Hotellgästen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Hjärtevärmande
    Kim M. Kimselius, 4 december 2021

    Den här boken är speciell för mig. Den tog mig igenom en hel dag på djurkliniken i Läckeby i väntan på besked om vad det var för fel på min älskade hund, Kiara. Mitt i sorg och oro fick jag skratta och det kändes så skönt. Nu slutade det inte så bra för Kiara, utan hon dog, men jag minns ändå boken med glädje. Något annat kan man inte göra när man har läst/lyssnat på en bok av Olséni och Hansen.

    Jag älskar alla böcker de skriver, och väntar ständigt på nya.

    Rekommenderar den... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna