Låta rätt gå före nåd (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (349.3 MB)
Språk
Svenska
Serie
William Johnson (del 3)
Inläsare
Maria Lyckow
Utgivningsdatum
2021-03-01
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789180002769
Låta rätt gå före nåd (ljudbok)

Låta rätt gå före nåd Ljudbok

(9 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok (MP3), Svenska, 2021-03-01

Styckköp

128

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Det är maj och i Vimmerby ska den årliga studentbalen äga rum. Massor med människor har samlats i Källängsparken innan den stundande kortegen drar genom stan, solen skiner från en klarblå himmel och stämningen är på topp. Då smäller plötsligt ett skott av och en av personerna i den stora folkhopen faller ihop - mördad.

Polisinspektör William Johnson får i uppgift att leda utredningen tillsammans med sina kollegor. Ganska snart visar det sig att mordoffret hade en hel del dolt i sitt förflutna och flera ovänner, frågan är bara vem av dem som var beredd att döda. Allteftersom utredningen fortskrider inser William att det här är ett fall som även kommer att drabba honom på ett personligt plan.

Michaela Winglycke är juridikstudent och har jobbat extra på advokatbyrå - erfarenheter som kommer väl till pass i hennes böcker. Båda hennes tidigare titlar har hamnat högt på listor över mest lyssnade ljudböcker.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Låta rätt gå före nåd. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. En riktig sträcklyssnare!
  Boktanten, 19 april 2021

  Jag tyckte mycket om förra boken Allt som är rätt och rent så jag blev väldigt glad när jag fick frågan om jag ville lyssna på del tre i William Johnson-serien.

  Låta rätt gå före nåd är en spännande och lättlyssnad bok, en riktig bladvändare. Jag gillar framförallt mixen mellan polisutredningen och privatliv. Det blir på något sätt flera historier att följa, speciellt som flera av karaktärerna återkommer från förra boken.

  Michaela Winglycke har ännu en gång fått till den per... Läs hela recensionen

 2. Lika bra som föregångarna
  Bokdjungeln , 29 mars 2021

  Jag tycker verkligen att alla böcker om William Johnson är så bra. De innehåller spänning, drama, kärlek.. ja allt man kan önska sig från en ljudbok. Denna bok gör mig inte heller besviken. Den är precis lika bra som föregångarna och Lyckows röst passar så bra till historien. Att rekommendera!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Michaela Winglycke