Halvön (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2022-10-07
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789180004121
Halvön (e-bok)

Halvön E-bok

(3 röster)  |  Läs 2 recensioner
E-bok,  Svenska, 2022-10-07

Styckköp

95

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
På en isolerad halvö i norra Sverige ligger ett behandlingshem för utbrända. Dit skickas Sebastian av sin chef efter att han gått in i väggen. Först känns hälsoprogrammet i den vackra herrgården som en välbehövlig semester, tills en av patienterna hittas död och vistelsen förvandlas till en mardröm. Sebastian försöker desperat ta reda på vad som pågår. Varför har han egentligen skickats dit? Och varför är det så svårt att ta sig därifrån?

Han får hjälp av Alicia, som arbetar på halvön sedan hon efter ett ödesdigert misstag avskedades från jobbet som sjuksköterska. Hon känner sig bevakad. Kanske är det bara hjärnspöken. Eller har det förflutna kommit i kapp henne?

Halvön av Annika Widholm är en klaustrofobisk thriller som med stegrande spänning leder fram till den chockerande sanningen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Halvön. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Spännande och obehaglig
    Marias bokhylla, 8 januari 2023

    Sebastian har, efter en livskris, skickats till ett behandlingshem för utbrända av sin chef. Han är där för att vila upp sig men också för att vara företagets ögon när det kommer till den här nya satsningen. I alla fall är det vad han tror från början. Snart hittas en av de andra patienterna död och Sebastian finner sig att desperat försöka räkna ut vad det är som pågår. Varför har han skickats dit? Är behandlingshemmet som det verkar vara? Varför är det så svårt att få kontakt med omvärlden?... Läs hela recensionen

  2. Betyg: 3 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 5 november 2022

    Betyg: 3 av 5 - 📚 - Jag har läst två böcker tidigare av författaren Annika Widholm, den psykologiska thrillern Yrsel, och kortromanen Underströmmar, som även den är en psykologisk thriller. Och jag tyckte om båda två böckerna. Hon har också skrivit ett tiotal barn- och ungdomsböcker, men dom har jag inte läst. Men nu har jag läst hennes nya bok, Halvön, som även den är en spänningsroman. Och även den var bra. Lättläst och spännande, och jag kan rekommendera boken.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Annika Widholm