Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2022-04-06
Förlag
Mondial
Dimensioner
218 x 150 x 25 mm
Vikt
394 g
SAB
Do
ISBN
9789180021319
Våga våga (inbunden)

Våga våga

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2022-04-06
219
  • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Bra idé! Det ska jag titta på!

Det vore kul, men ...

Du vet att du borde. Du vet att du vill. Ändå tvekar du. Hur länge ska du stå där? Låta dyrbara minuter, dagar, veckor, månader och år av ditt liv passera. Hur många drömmar når vi aldrig eftersom vi inte ens vågar säga dem högt? Inte ens för oss själva.

Vi har blivit duktiga på att uppfylla andras idéer och mål. Men varför slarvar vi så ofta med oss själva? Vad är egentligen viktigast?

Allt handlar om fyra bokstäver: Våga! Att våga är din superkraft och din motor till förändring.

Vill du våga säga upp dig? Ta nästa steg i karriären, eller egentligen jobba med något helt annat? Våga starta eget? Våga skilja dig? Få ett bättre förhållande? Eller ta tag i din egen hälsa och äntligen börja träna? Sluta grubbla, börja gör.

I VÅGA VÅGA får du 173 tips, 17 övningar och nya, unika metoder som gör att du vågar formulera dina drömmar och hållbart staka ut vägen från ord till handling. Unna dig att våga ta kontrollen och få livet du vill ha.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Våga våga
  2. +
  3. 1 %-metoden : små förändringar, stora resultat : ett enkelt och beprövat sätt att skapa goda vanor och bryta dåliga

De som köpt den här boken har ofta också köpt 1 %-metoden : små förändringar, stora resultat ... av James Clear (häftad).

Köp båda 2 för 448 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Våga våga. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Älsk!
    Ulrika, 26 maj 2022

    Boken är välskriven med konkreta tips som innehåller lika mycket information som inspiration. Guldkant på både innehåll och hur den är skriven: Lättläst men med djup och viktigt på riktigt innehåll. Man blir glad, ljus och starkare mentalt av den. Älsk på den här boken!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna