Våldets Västerås (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
80
Utgivningsdatum
2020-10-22
Förlag
Erik Hjärtberg
Dimensioner
178 x 110 x 5 mm
Vikt
72 g
SAB
Oep
ISBN
9789180200332
Våldets Västerås (häftad)

Våldets Västerås

(2 röster)
Häftad Svenska, 2020-10-22
70
 • Skickas inom 7-10 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Kan tyvärr inte levereras innan julafton.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Iranska agenter misstänks ha mördat den kurdiska hemspråksläraren Efat Ghazi med en bomb i ett vanligt svenskt radhusområde.
Under 18 år utreddes mordet på den tidigare politikern och facklige ledaren Pär Axelsson innan det visade sig att det inte var ett mord.
Efter att en Enköpingsföretagare mystiskt hittats död på stadshotellet under den stora bilträffen Power Meet har rättsväsendet inte kunnat avgöra om det var mord eller självmord.
Detta är tre omdiskuterade dödsfall i Västerås. Den här boken skildrar dessa händelser i tre reportage och går igenom bakgrunderna, händelseförloppen och de polisiära efterspelen.
Bland pusselbitarna i Västerås lokala kriminalfall finns allt från internationella politiska konflikter till småfifflande företagare och vanliga relationsproblem.
Erik Hjärtberg, född 1978, är journalist boende i Västerås. Han har tidigare skrivit böckerna "Ryanair på svenska" och "Chefens härskarteknik".
Läs mer på www.erikhjartberg.se
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Våldets Västerås
 2. +
 3. Familjen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Familjen av Johanna Bäckström Lerneby (häftad).

Köp båda 2 för 217 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Erik Hjärtberg

 • Ryanair på svenska

  Erik Hjärtberg

  Berättelsen om hur socialdemokratiskt styrda kommuner i Sverige stödjer ett fackföreningsfientligt flygbolag. Erik Hjärtberg är journalist och har bland annat arbetat åt Västmanlands Läns Tidning. Detta är hans debut som författare.

 • Chefens härskarteknik : en bok om individuell lönesättning

  Erik Hjärtberg

  Det räcker med att besöka vilken arbetsplats som helst för att se att det finns ett stort missnöje med individuell lönesättning. En stor del av den svenska fackföreningsrörelsen förespråkar individuell lönesättning och ökad lönespridning. Lönerna ...