Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Kunskap på nolltid
Antal sidor
96
Utgivningsdatum
2022-11-29
Upplaga
1
Förlag
Eget förlag
Dimensioner
148 x 105 x 7 mm
Vikt
85 g
SAB
Qblb
ISBN
9789186951948

Kommunikationsstark : från motionär till elit

(1 röst)  |   Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2022-11-29
150
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Egentligen är kommunikation enkelt. Du behöver bara veta vilket budskap du ska förmedla till din målgrupp, känna till hur du når dem och sedan göra det.

Men det är inte alltid så lätt i praktiken. Ofta är det krångligare. Eller åtminstone gör vi det krångligare. Det vill Robin ändra på. Han vill få dig att inse att det inte behöver vara så svårt - utan att det faktiskt är ganska kul.

Det här är träningsboken med över 60 övningar och tips som hjälper dig att bli bättre på kommunikation och marknadsföring.

Läs boken om du vill bli bättre på att kommunicera. Om du vill nå ut med dina budskap till kunder, klienter, kompisar eller vem det nu är du vill prata med. Målet är att du som ensam- eller småföretagare ska förstå kommunikationens kraft och (i bästa fall) skapa magi så att dina kunder vill ha ännu mer av dig.

Innehållsförteckning
Inledning
Uppvärmning
Grundträning
Kommunikations-gymmet
Ditt träningsprogram
Få det gjort
Hitta inspiration
Utvärdera
Avslutningsord

Om författaren
Robin Almqvist jobbar som kommunikations-pt med att hjälpa små företag att nå ut med sina budskap och lyckas med sin marknadsföring.

Recensioner
"En sån där bok man fnissar åt bland folk på bussen. Rent nöje att läsa verkligen."

"Sträckläst. Vikt hörn. Gjort noteringar. Inspirerad och längtar efter att sätta tänderna i planen för vår egen kommunikation."

--

Det här är en bok för egenföretagare och dig som jobbar med marknadsföring och kommunikation. Boken ingår i förlagets serie Kunskap på nolltid.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Kommunikationsstark : från motionär till elit
  2. +
  3. Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen till ett gladare liv, bättre relationer och oslagbara team

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen t... av Gunnel Ryner (häftad).

Köp båda 2 för 399 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Kommunikationsstark : från motionär till elit. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Så bra!
    Jenny , 9 december 2022

    Väldigt användbar bok. Konkreta tips, samtidigt lättläst och underhållande! Rekommenderas starkt till alla som vill lära sig mer om kommunikation!

Visa alla 1 recensioner