Distansmöten - effektivitet, tillgänglighet & kreativitet (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2015-11-30
Upplaga
1
Förlag
Idealistas förlag
Medarbetare
Elmqvist, Cecilia (red.) / Matell, Louise (form)
Dimensioner
200 x 140 x 10 mm
Vikt
214 g
ISBN
9789187003080
Distansmöten - effektivitet, tillgänglighet & kreativitet (häftad)

Distansmöten - effektivitet, tillgänglighet & kreativitet

Häftad Svenska, 2015-11-30
110
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Det blir allt vanligare med möten där deltagarna inte befinner sig på samma fysiska plats. Med teknikens hjälp skapar deltagarna i stället ett digitalt mötesrum. För många är det dock en utmaning att göra dessa möten kreativa och inkluderande, på samma sätt som i fysiska rum.

Boken ger verktyg för att förbereda, genomföra, leda och följa upp effektiva möten. Möten som tar tillvara resurserna hos mötesdeltagarna och leder till tydliga resultat. Samtidigt bidrar boken med kunskap och perspektiv på tekniska lösningar och på säkerhet vid möten på nätet. Syftet med boken är att ge idéer och ny energi till ett ständigt förbättringsarbete i alla möten och särskilt i de på distans.

Distansmöten - effektivitet, tillgänglighet och kreativitet är utgiven av Idealistas Förlag och skriven av Ulrika Eklund och Terese Raymond, båda med stor erfarenhet av processledning och digitalisering.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Distansmöten - effektivitet, tillgänglighet & kreativitet
 2. +
 3. Girig-Sverige : så blev folkhemmet ett paradis för de superrika

De som köpt den här boken har ofta också köpt Girig-Sverige : så blev folkhemmet ett paradis ... av Andreas Cervenka (inbunden).

Köp båda 2 för 319 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

 • Mer kreativa möten

  Ulrika Eklund

  Vad tänker du på när du hör ordet möte? Är det kaffe och långbord, är det intimt och personligt, planerat eller spontant, formellt styrelsemöte eller inspirerande årsmöte? Med lite eftertanke kan dina möten bli energikickar som förbättrar gruppen,...

 • Online Meetings - efficiency, accessibility & creativity

  Ulrika Eklund, Terese Raymond

  It is becoming increasingly common to hold meetings where the participants are not in the same physical place. With the help of technology, the participants instead create a digital meeting room. However, many find it a challenge to make these mee...