Neurodesign : inredning för hälsa, prestation och välmående (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
142
Utgivningsdatum
2016-03-08
Förlag
Bokförlaget Langenskiöld
Dimensioner
275 x 245 x 15 mm
Vikt
940 g
ISBN
9789187007934
Neurodesign : inredning för hälsa, prestation och välmående (inbunden)

Neurodesign : inredning för hälsa, prestation och välmående

(10 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden Svenska, 2016-03-08

Slutsåld

Hjärnan är människans viktigaste organ. Den formar tankar, frammanar känslor och kontrollerar kroppsfunktioner - kort sagt är den helt avgörande för hur du mår och presterar. Men visste du att de miljöer du befinner dig i påverkar ditt välmående? Att antalet växter på kontoret har betydelse för din arbetsinsats? Eller att ett rum med lågt i tak gör det lättare att fokusera på detaljer?

När hjärnforskaren Katarina Gospic och inredningsdesignern Isabelle Sjövall slår sina kloka huvuden ihop blir resultatet en spännande inspirationsbok där hjärna, kropp och biologi möter inredning, arkitektur och design. Fusionen mellan dessa ämnesområden ger dig verktyg för att inreda både hem och kontor på ett sätt som optimerar hälsa, prestation och välmående.

Katarina Gospic är läkare (M.D.), forskare (Ph.D.) och fysiolog (M.Sc.) med mer än tio års erfarenhet av hjärnforskning. Sedan fyra år tillbaka driver hon konsultföretaget Brainbow Labs AB där hon implementerar kunskap om hjärnan i näringslivet. Hon har även skrivit flera bästsäljande böcker: Välj Rätt! En Guide Till Bra Beslut, Den Sociala Hjärnan och Neuroledarskap - effektivt ledarskap byggt på hjärnforskning och beprövade metoder.

 

Isabelle Sjövall är en passionerad inredningsdesigner med utbildning från Accademia Italiana i Florens, Italien, och Handelshögskolan i Stockholm. Hon har mer än tio års erfarenhet av fastighetsbranschen och driver sin egen inredningsdesignbyrå Stargo Design AB, som är specialiserad på att skapa och genomföra exklusiva inredningskoncept av hög kvalitet. Isabelle har framgångsrikt optimerat fastigheter inför försäljning till ett totalt försäljningsvärde på över 10 miljarder. 

 

Tillsammans initierade författarna 2015 konceptet Grey Matters, ett företag som kombinerar spjutspetsforskning med inredning, arkitektur och design.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Neurodesign : inredning för hälsa, prestation och välmående. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Väldigt trevlig!
    Mig , 13 september 2016

    Tycker att boken var väldigt trevlig och förklarar på ett pedagogiskt sätt hur vi trivs med vår omgivning och hur det som är runt oss påverkar oss. Och att vi då kan påverka omgivningens inredning till att påverka oss på ett positivt sätt är ju genialiskt! Jätte trevlig läsning!

  2. Intressant!
    Lina, 19 april 2016

    Bitvis inte så välskriven, hoppar bla mellan berättare och författarna i tredje person och det känns lite rörigt och ostrukturerat, men intressant ämne som tas upp!

Visa alla 2 recensioner