Fler böcker inom
Format
Inbunden (Halvklotband)
Språk
Svenska
Antal sidor
249
Utgivningsdatum
2015-08-07
Upplaga
1
Förlag
Bladh by Bladh
Medarbetare
Orevi, Peter (foto) / Appelgren, Sara (foto)
Dimensioner
230 x 210 x 25 mm
Vikt
905 g
SAB
Rag
ISBN
9789187371622

Din guide till wellness : kom i livsbalans

(1 röst)
Inbunden,  Svenska, 2015-08-07
229
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Din guide till wellness är en bok som integrerar traditionell och innovativ hälsa. Läsaren får utöver boken ett medlemskap i den digitala hälsoplattformen, Lefterow.com

Innehållet i boken vänder sig till en bred målgrupp och innefattar några av världens mest populära träningsformer och hälsofilosofier. Yoga, pilates, meditation och ayurveda är fyra av åtta delar i boken som alla toppar hälsotrenderna på den globala marknaden. Mat som medicin, träning i vardagen, självbehandling med spa och dans som motion kompletterar de åtta delar som tillsammans utgör Lefterow-metoden.

Här går författaren på djupet av alla aspekter inom hälsa men lyfter även in nya begrepp och kommande trender så som wellness management, wellness economy, digital hälsa och mindset-meditationer. Det finns ytterligare en dimension av boken som vänder sig till alla åldrar genom wellness för barn och wellness mitt i livet.

Den globala wellnessindustrin omsätter idag 3,4 biljoner dollar och egenvården tar mark med produkter som möjliggör resultatinriktad hälsa i vardagen. Den digitala versionen av boken ger läsaren möjlighet att komplettera sina kunskaper inom wellness med filmade fördjupningar i utvalda kapitel, yoga online, pilates online, filmade kurser ibland annat ayurveda och träning med redskap i hemmet. Här erbjuds även dagens wellnesstips, wellness-podden, meditation och andra digitala mervärden.

Det är 10 år sedan Annette Lefterow gav ut sin första bok om wellness och redan då ansågs hon var före sin tid. Nu har wellness blivit ett starkt och etablerat begrepp inom hälsa. Genom att erbjuda en traditionell bok i kombination med wellness online och digital hälsa ligger hon fortsatt steget före.

Din guide till wellness är en tidlös bok som läsaren kan återkomma till i olika skeden av livet för att hitta redskap och verktyg till hälsa och välbefinnande i sin vardag. Digitalt lever boken vidare och uppdateras med nya verktyg.
Foto: Peter Orevi

Om författaren
Annette Lefterow är en ledande expert inom wellness, välkänd hälsoprofil och författare. Med 30 års erfarenhet som pedagog inom träning, yoga, hälsa och dans har hon utvecklat en egen hälsofilosofi, Lefterow-metoden, som förenar yoga, pilates, meditation, träning, mat, ayurveda, spa och dans. Hon har gett ut flertalet träningsfilmer och böcker samt ett TV-format, Wellness-skolan. Hennes företag Wellness by Lefterow driver en digital hälsoplattform, Lefterow.com, med wellness online för privatpersoner och företagskunder samt arrangerar utbildningar i Lefterow tränings- och wellnesskoncept.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Din guide till wellness : kom i livsbalans
  2. +
  3. Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå sig på tonåringen och få en bättre relation och dialog

De som köpt den här boken har ofta också köpt Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå s... av Lena Skogholm (inbunden).

Köp båda 2 för 458 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Annette Lefterow