Skapa ditt drömliv : hur självsabotör blir självhjälpare (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
237
Utgivningsdatum
2018-02-19
Förlag
Ordberoende Förlag
Medarbetare
Hederberg, Ulrika (förf.) / Jern, Åsa (förf.) / Lundskog, Malin (förf.) / Niemi, Jeanette (förf.) / Sjötun, Barbro (förf.) / Svensson, Anneli (förf.) / Wallin, Evakarin (förf.) / Westerberg, Kicki (förf.) / Åberg, Anna (förf.) / Norlin, Hanna (förf.)
Dimensioner
215 x 140 x 17 mm
Vikt
386 g
SAB
Dokb
ISBN
9789187595776
Skapa ditt drömliv : hur självsabotör blir självhjälpare (inbunden)

Skapa ditt drömliv : hur självsabotör blir självhjälpare

Inbunden,  Svenska, 2018-02-19

Slutsåld

Här får du exempel på de vanligaste Självsabotörerna vi omger oss med och hur du enkelt kan vända dem till Självhjälpare.
I boken medverkar 15 kvinnliga ledare och entreprenörer som ger sina egna exempel ur livet på hur de vänt sina självsabotörer till självhjälpare.
Med ett enkelt och underhållande språk ger vi dig exempel,övningsuppgifter, och punklistor att använda själv därhemma.
"Boken vänder sig till kvinnliga entreprenörer och ledare. Vi vill ge dem en metod för att hantera sina rädslor så att de kan skapa det företag de vill ha, vara den ledare de vill vara och skapa det liv de önskar", säger Anna Åberg, entreprenör och digital nomad.

Recension BTJ-häftet nr 10, 2018. Lektör Louise Sverud
"Författaren och företagaren Anna Åberg är initiativtagare till denna bok där 14 kvinnliga entreprenörer medverkar. Boken bygger på Åbergs kurs med samma namn som boken. Samtliga medförfattare har gått kursen och var och en beskriver en specifik självsabotör. " "Sabotörerna har namn som Perfektionisten, Jante och
Prestationsprinsessan och är egentligen delar av vår personlighet som syftar till att skydda oss från fara men som samtidigt bidrar till att begränsa oss, vilket kan utgöra ett extra hinder för de som driver egna företag. Syftet med boken är att visa hur man kan vända dessa självsabotörer (eller begränsningar och tvivel) till att bli självhjälpare som kan medverka till att utveckla både personen och företaget bakom. Boken vänder sig främst till kvinnliga
företagare och bör kunna ge både inspiration och tips för företagsutveckling"
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »