Kontroll - Effektiv kommunikation och kampen om våra tankar (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2015-03-20
Upplaga
1
Förlag
Rheologica Publishing
Dimensioner
206 x 149 x 29 mm
Vikt
553 g
ISBN
9789187791086

Kontroll - Effektiv kommunikation och kampen om våra tankar

(5 röster)  |   Läs 3 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2015-03-20
233
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Kommunikationens tidsålder är här.

Kommunikation är viktigare än någonsin. För organisationer och varumärken såväl som för enskilda individer. Få bemästrar dock alla de verktyg som behövs för att dels ta kontroll över den egna kommunikationen och dels kunna hantera den flod av information som varje dag sköljer över oss.

Kontroll - effektiv kommunikation och kampen om våra tankar tar dig med på en resa till världens främsta kommunikatörer och deras recept på effektiv kommunikation. Med utgångspunkt i hjärnforskning får du beståndsdelarna till kunskapen om hur effektiv kommunikation kan kontrollera beteenden, attityder, försäljning, varumärken, likes, shares - och kampen om din grannes tankar.

Kontroll är för dig som både vill kunna skapa och utvärdera effektiv kommunikation samt förstå de underliggande mekanismerna som gör att kommunikation påverkar och sprids vidare. Boken ger:

- Praktiska tips för att bli en bättre kommunikatör
- En orientering i 3000 år av kommunikationshistoria
- En sammanställning av hur vi fattar beslut och hur kommunikation påverkar det
- En modell för att förstå och förbättra reklam, PR, retorik och andra kommunikationsdiscipliner

Erik Modig är doktor och forskare vid Center for Consumer Marketing vid Handelshögskolan i Stockholm. Han tillhör ett av Europas ledande center för forskning på effektiv kommunikation. Han intresserar sig för allt som kan förklara hur kommunikation påverkar beslut. I Kontroll sammanfattar Erik både sin egen forskning från ledande tidskrifter om kommunikation samt ger en unik inblick i vad vi idag vet om hur effektiv kommunikation skapas.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Kontroll - Effektiv kommunikation och kampen om våra tankar. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Lärorik och smart!
  En nöjd läsare, 25 december 2015

  Äntligen en lättläst bok om ett svårt ämne - hur man når fram till andra i sin kommunikation.
  Tack för denna viktiga bok!

 2. Att läsa för alla marknadsförare
  Thomas Juréhn, 22 april 2015

  Stort tack till Erik Modig som läst alla fantastiska tjocka böcker om kommunikation och hur vår hjärna fungerar - och som han sammanfattar så tydligt och klart. Boken är lätt att läsa och är underhållande. En måsteläsning för de som insett att det är svårt att nå fram med sin kommunikation. Kontroll ger många konkreta insikter och förslag.

 3. Fantastisk samling av allt det kommunikation är
  Johnny Warström, 30 mars 2015

  Den här boken talade rätt till mig. Som VD på ett litet bolag berörde den både tankar om hur vi paketerar och bygger vår produkt samt hur vi marknadsför den.

  Vi refererar i mitt arbete till flera moderna modeller som jag i den här boken fick sammanflätade på ett helt fantastiskt sätt.

  Erik Modig har gjort ett fantastiskt jobb med Kontroll.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Erik Modig