Bang for the buck : kommunikation som skapar resultat (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
192
Utgivningsdatum
2017-09-22
Upplaga
1
Förlag
Rheologica Publishing
Medarbetare
Czarnecki, Magdalena (form)
Dimensioner
240 x 165 x 14 mm
Vikt
438 g
SAB
Qblb
ISBN
9789187791277
Bang for the buck : kommunikation som skapar resultat (häftad)

Bang for the buck : kommunikation som skapar resultat

(2 röster)
Häftad Svenska, 2017-09-22
249
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Baksidestext: Många hävdar att gammelmedias tid är förbi och att digitala kanaler är framtiden. Är det så? Svaret finns i förståelsen om vilka marknadsföringsinvesteringar det är som ger mest effekt. Frågan är hur vi jämför sälj med varumärkesbyggande utan att jämföra äpplen och päron. I Bang for the buck får läsaren en guidning i det som alltid kommer att vara gemensamt för alla kanaler kundens hjärna. Det är först när alla mätvärden kan bilda en helhet som de kan jämföras och ge oss insikter om vad varje enskilt varumärke bör satsa på.

Författaren Erik Modig presenterar i boken sin modell Påverkansmatrisen, som är ett verktyg för ledning, kommunikations-, marknads- och säljavdelningar för att kunna länka samman och optimera det dagliga arbetet.

Kriget mellan hur vi förklarar och mäter effekten av marknadsföring har bara börjat. Bang for the buck och Påverkansmatrisen erbjuder ett verktyg för att förstå, utnyttja och vinna detta krig.

Kolla in på www.bangforthebuck.com

Omdömen om boken:

"Jag har läst boken och bara älskar den, ääälskar! Har läst den två ggr och stressar vår VD att läsa den nu. Den känns självklar och heltäckande på ett sätt jag inte har hittat tidigare i litteraturen."

"Boken är precis det jag letat efter, en smart (och snygg) överblick för att få uppslag till struktur, nya insikter och input!"
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Bang for the buck : kommunikation som skapar resultat
 2. +
 3. Dubbelt effektiv : konsten att få mycket att bli mer genom att använda mindre

De som köpt den här boken har ofta också köpt Dubbelt effektiv : konsten att få mycket att bl... av Martin Sköld (häftad).

Köp båda 2 för 468 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Erik Modig

 • Värdet av konst: för människa, näringsliv och samhälle

  Karolina Modig, Erik Modig

  Boken 'Värdet av konst' erbjuder en unik sammanställning av studier, rapporter och intervjuer som beskriver och bekräftar konstens värde för individer, företag och för samhället i stort. Den visar hur konst kan få dig att tänka annorlunda, samt hu...

 • Kontroll - Effektiv kommunikation och kampen om våra tankar

  Erik Modig

  Kommunikationens tidsålder är här. Kommunikation är viktigare än någonsin. För organisationer och varumärken såväl som för enskilda individer. Få bemästrar dock alla de verktyg som behövs för att dels ta kontroll över den egna kommunikationen och ...