Bang for the buck : kommunikation som skapar resultat (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
192
Utgivningsdatum
2017-09-22
Upplaga
1
Förlag
Rheologica Publishing
Medarbetare
Czarnecki, Magdalena (form)
Dimensioner
240 x 165 x 14 mm
Vikt
438 g
SAB
Qblb
ISBN
9789187791277
Bang for the buck : kommunikation som skapar resultat (häftad)

Bang for the buck : kommunikation som skapar resultat

(1 röst)
Häftad Svenska, 2017-09-22
234
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Baksidestext: Många hävdar att gammelmedias tid är förbi och att digitala kanaler är framtiden. Är det så? Svaret finns i förståelsen om vilka marknadsföringsinvesteringar det är som ger mest effekt. Frågan är hur vi jämför sälj med varumärkesbyggande utan att jämföra äpplen och päron. I Bang for the buck får läsaren en guidning i det som alltid kommer att vara gemensamt för alla kanaler kundens hjärna. Det är först när alla mätvärden kan bilda en helhet som de kan jämföras och ge oss insikter om vad varje enskilt varumärke bör satsa på.

Författaren Erik Modig presenterar i boken sin modell Påverkansmatrisen, som är ett verktyg för ledning, kommunikations-, marknads- och säljavdelningar för att kunna länka samman och optimera det dagliga arbetet.

Kriget mellan hur vi förklarar och mäter effekten av marknadsföring har bara börjat. Bang for the buck och Påverkansmatrisen erbjuder ett verktyg för att förstå, utnyttja och vinna detta krig.

Kolla in på www.bangforthebuck.com

Omdömen om boken:

"Jag har läst boken och bara älskar den, ääälskar! Har läst den två ggr och stressar vår VD att läsa den nu. Den känns självklar och heltäckande på ett sätt jag inte har hittat tidigare i litteraturen."

"Boken är precis det jag letat efter, en smart (och snygg) överblick för att få uppslag till struktur, nya insikter och input!"
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Erik Modig

Bloggat om Bang for the buck : kommunikation som ska...