Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Grannarna på Bofinken (del 2)
Antal sidor
60
Utgivningsdatum
2021-03-30
Förlag
LL-förlaget
Illustratör/Fotograf
Carina Ståhlberg
Dimensioner
218 x 160 x 12 mm
Vikt
255 g
SAB
Hc
ISBN
9789188073983

Älskar, älskar inte

Inbunden,  Svenska, 2021-03-30
149
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
/LÄTTLÄST/

Det är sommar och grannarna på gruppboendet Bofinken njuter av ledighet, sol och värme. Snart fyller Jolly år och hon vill planera födelsedagen tillsammans med grannarna och sin pojkvän, Lasse. Men varför beter sig alla så konstigt? Vill de inte fira henne? Inte ens Lasse? Jolly blir förtvivlad tänk om Lasse inte älskar henne längre?

Först på födelsedagen inser Jolly att vännerna och Lasse i själva verket smusslat meden överraskning bättre än hon vågat drömma om. Tänk att hon oroat sig helt i onödan!

Älskar, älskar inte är andra boken om grannarna på gruppboendet Bofinken. Den är till bredden fylld av stormande känslor, vänskap och romantik. Serien har fått ett varmt mottagande och fyllt en lucka på lättlästmarknaden tack vare sina nyanserade karaktärsskildringar av personer med funktionsnedsättningar. Författaren Ann Gomér har lång erfarenhet av att skriva för läsare i behov av lättläst. Böckerna är rikt illustrerade av Carina Ståhlbergs livfulla bilder.

"Personskildringen är rik och nyanserad. Med enkla medel får huvudpersonerna ordentliga konturer som inte grundas på deras funktonsvariationer utan på deras charmiga personligheter och den vänskap som finns mellan dem [] Detta är en berättelse som man blir riktigt glad av och som kan läsas av både personer med funktionsvariationer och av alla andra som behöver en lättläst bok och som har förstått eller behöver förstå att variation berikar." Helene Ehriander, BTJ-häftet nr 7, 2021.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Älskar, älskar inte
  2. +
  3. Spåren i snön

De som köpt den här boken har ofta också köpt Spåren i snön av Ann Gomér (inbunden).

Köp båda 2 för 302 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Ann Gomér