Min bästa väns semester (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
24
Utgivningsdatum
2018-01-20
Upplaga
1
Förlag
Vaktel förlag
Illustratör/Fotograf
Maja-Stina Andersson
Dimensioner
240 x 170 x 3 mm
Vikt
93 g
SAB
Hcf
ISBN
9789188441140
Min bästa väns semester (häftad)

Min bästa väns semester

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2018-01-20
116
 • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
"Min bästa väns semester" är uppföljaren på förra årets succé "Min bästa väns kalas". Liksom den föregående handlar den om vänskapen mellan ett barn och en äldre kvinna. De vackra bilderna ger ett budskap om att hudfärg inte spelar någon roll.
Ur Bibliotekstjänsts recension av "Min bästa väns kalas":
"Miljöerna är mångkulturella och frånvaron av traditionella könsroller är befriande. Dialogen är välfunnen och låter varje person komma till sin rätt, liksom bilderna av Maja-Stina Andersson som med stor formkänsla liksom omringar berättelsen på ett mycket charmigt sätt med klara och välavvägda färger. Det är ett nöje att upptäcka de små detaljerna i bilderna som bidrar till berättelsens helhet."- Lektör: Annika Malm.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Min bästa väns semester
 2. +
 3. Boken om att gå på förskolan

De som köpt den här boken har ofta också köpt Boken om att gå på förskolan av Josefine Sundström, Mervi Lindman (inbunden).

Köp båda 2 för 233 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Min bästa väns semester. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Inkluderande och mysig!

  Detta är uppföljaren till boken "Min bästa väns kalas" som vi tidigare recenserat och gillar skarp. Bägge böckerna är inkluderande barnböcker som handlar om barnet och Tant Hildas nära vänskap.
  Väldigt fint att se vänskap över generationsgränserna och bland de människor och relationer som visas i böckerna visas en stor mångfald.
  Maten visar även upp vegetariskt mat och Hilda som vågar testa på ny mat. Vi lär känna barnet i boken, men vilket kön barnet tillhör förtäljer inte boken. <... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna