Fis-trubbel : och annan oreda i landet inuti (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Lär dig om mage och tarm
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
25
Utgivningsdatum
2019-07-12
Förlag
Triumf Förlag
Illustratör/Fotograf
Lillian Ericsson
Dimensioner
297 x 221 x 8 mm
Vikt
386 g
SAB
uVej
ISBN
9789188549754
Fis-trubbel : och annan oreda i landet inuti (inbunden)

Fis-trubbel : och annan oreda i landet inuti

(3 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2019-07-12
112
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Uppföljaren till succén Pruttresan! Lär dig om mage & tarm besvär!
Massor av tuggor reser igenom landet inuti dagligen - från station Munhåla, genom Matstrupen, Magsäcken, Tarmarna och ända ner till Ändstationen, för att sedan flyga fallskärm eller plumsa ner i toaletten. Så fantastiskt! Och det fungerar exceptionellt bra. Nästan hela tiden.

Men ibland kan det bli lite oreda i Landet Inuti. Faktiskt rent av dunderkaos!... Vad är det egentligen som händer?Och varför? Denna lekfulla saga med faktainslag lär dig om vanliga mag- och tarmbesvär som diarréer, förstoppningar, kräkningar och fisar på tvären.

Lillian Ericsson är legitimerad sjuksköterska.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Fis-trubbel : och annan oreda i landet inuti. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Superfina böcker!

  Nu finns det en uppföljare till den populära boken Pruttresan där läsaren via en rolig saga lär sig om matens väg genom mag- och tarmkanalen. Med humoristiska illustrationer fick vi stifta bekantskap med "Tugga" som passande nog är en mattugga!
  I denna andra bok är Tugga återigen tillbaka och vi får på nytt följa med henne på äventyr. Men denna gången går allt inte lika smidigt. Vi får läsa om hur bråkbakterier och tokvirus kan påverka mag- och tarmkanalen. T.ex om spyor, fisar, förstop... Läs hela recensionen

 2. Fin faktabok för barn

  Fis-trubbel är en riktigt fin faktabok för barn skriven utifrån sagans värld. Illustrationerna är ljuvliga med pastellfärger och runda former. Texten fint skriven. Gillar tanken på att tuggan har en liten fin ryggsäck och tar stämningsfulla hissen ner i magsäcken. Dessutom bra fakta om hur man ser ut inuti magen.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Lillian Ericsson

 • Leva som en ormbunke dö som en duva

  Lillian Ericsson

  » Stjärnhimlen ovanför dig är så obarmhärtigt oändlig. Det finns inga väggar som kan hålla ihop dig, du försvinner i allt runtomkring. Du skriker och ljudet som kommer ur dig känns främmande och du blir rädd. Du blir rädd för dig själv «  Sti...

 • Leva som en ormbunke, dö som en duva

  Lillian Ericsson

  » Stjärnhimlen ovanför dig är så obarmhärtigt oändlig. Det finns inga väggar som kan hålla ihop dig, du försvinner i allt runtomkring. Du skriker och ljudet som kommer ur dig känns främmande och du blir rädd. Du blir rädd för dig själv « Stina kom...