Nätsmart : en guide till påverkan genom sociala medier (häftad)
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
275
Utgivningsdatum
2017-09-05
Upplaga
1
Förlag
Calidris Förlag
Medarbetare
Frisk, Anneli (form)
Illustratör/Fotograf
Anneli Frisk
Dimensioner
203 x 158 x 20 mm
Vikt
464 g
SAB
Bv
ISBN
9789188635952
Nätsmart : en guide till påverkan genom sociala medier (häftad)

Nätsmart : en guide till påverkan genom sociala medier

(8 röster)  |  Läs 4 recensioner
Häftad Svenska, 2017-09-05
205
 • Skickas inom 5-8 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Sociala medier har revolutionerat och liberaliserat det fria ordet. De har brutit mediernas informationsmonopol och gett alla en chans att nå ut. De har även demokratiserat det offentliga samtalet, det har aldrig varit så lätt för vanliga människor att få kontakt med olika sorters makthavare som nu. Det brutna informationsmonopolet har också lett till en perspektivförskjutning och att vi idag har en större mångfald. Sociala medier har vitaliserat det offentliga samtalet det är något vi alla tjänar på. Vilken inverkan har sociala medier på vår världsuppfattning? Hur kan man använda dem i syfte att just påverka debatten och politiska beslut? Är kanaler som Twitter och Facebook ett hot eller en möjlighet? Det finns mycket mer som är bra än dåligt med sociala medier och där finns betydligt mer kärlek än hat. Glöm inte det. Rebecca Weidmo Uvell är en av Sveriges mest framgångsrika och tongivande opinionsbildare som själv byggt sin karriär via plattformar på sociala medier. Hon har skrivit ledare i Dagens Industri och har varit krönikör på Aftonbladet, Dagens Samhälle och Borås Tidning. Idag driver hon en av landets största opinionsbloggar www.uvell.se och jobbar via podcast, Twitter och Facebook.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Nätsmart : en guide till påverkan genom sociala medier
 2. +
 3. Vad håller ni på med?

De som köpt den här boken har ofta också köpt Vad håller ni på med? av Rebecca Weidmo Uvell (häftad).

Köp båda 2 för 422 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Nätsmart : en guide till påverkan genom sociala medier. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. kunde inte lägga ifrån mig boken

  Jag läser väldigt långsamt men kunde inte lägga ifrån mig boken efter att lite försiktigt börjat "titta" på den,Läste hela natten

 2. Rapport från sociala medier i praktiken
  FR, 22 mars 2018

  Boken kombinerar strategier för påverkan genom grävande journalistik, PR och sociala medier (i detta fall twitter och fb), samt bolgg, på ett sätt som ger en helhetsbild. Den får liv av att författaren gör allt detta varje dag, och gör det ensam, så det hon pratar om det kan hon i grunden. Jag tycker att den är mycket bra.

 3. Intetsägande
  Andreas, 24 november 2017

  Medioker bok. Genomgående dåligt språk. För mig framgick inget jag inte redan visste. Dock kan boken passa dig som har mycket liten erfarenhet av sociala medier.

 4. Upplysande
  klas Wagner, 22 november 2017

  Eftersom jag arbetar med bland annat sociala medier, tycker jag att boken var bra. Den belyser det viktigaste och lite till.

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Rebecca Weidmo Uvell