Lev kreativt: Hur du utvecklar ditt skapande jag i tolv steg (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
1
Utgivningsdatum
2018-06-08
Förlag
MiMa Förlag
Översättare
Louise Moëll
ISBN
9789188681263
Lev kreativt: Hur du utvecklar ditt skapande jag i tolv steg (e-bok)

Lev kreativt: Hur du utvecklar ditt skapande jag i tolv steg E-bok

(2 röster)
E-bok (EPUB), Svenska, 2018-06-08

Styckköp

39

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Kreativitetsboken som sålt i över 4 miljoner exemplar!

Lev kreativt [The Artist s Way] har sålt i hisnande 4 miljoner exemplar och är en av de absoluta klassikerna på sitt område.

Julia Cameron - konstnär, författare och hett eftersökt föreläsare om kreativitet och konstnärligt skapande - tar oss med på ett 12-veckorsprogram i kreativitetens namn. Genom konkreta, praktiska tips och tekniker lär hon ut hur vi bäst kopplar ihop andlighet, självförtroende och skaparlust, och samtidigt hur vi lär oss övervinna olika sorters tankar och beteenden som kan lägga hinder i vägen.

Lev kreativt är en guldgruva för alla som vill få ut maximalt av både livet och skapandet. Nu blir den äntligen tillgänglig på svenska igen, med en nyskriven introduktion av författaren Tove Folkesson.

JULIA CAMERON är en amerikansk författare och konstnär. Hon har skrivit ett antal böcker om den kreativa processen, och allra mest känd och uppskattad är hon för Lev kreativt [The Artist s Way] som sålt i över 4 miljoner exemplar och gett upphov till en rad uppföljare.

»Lev kreativt är en bok om ett känsligt och komplext ämne - och mycket användbar för den som vill få kontakt med sin kreativitet.« Martin Scorsese
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »