Odlingskalender (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2019-09-18
Upplaga
1
Förlag
Roos & Tegner
Medarbetare
Lidström, Kristin (form) / Fors Östberg, Maria (foto)
Dimensioner
210 x 170 x 20 mm
Vikt
487 g
ISBN
9789188953285
Odlingskalender (inbunden)

Odlingskalender

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2019-09-18
169 189 Du sparar 20 kr!
Skickas inom 3-6 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Vilken tomat gav störst skörd? När sådde jag rädisorna som var så goda på senhösten? Och hur ska jag komma ihåg misstagen från vårens löksådd? När huvudet är fullt av odlingsidéer och händerna fulla med jord är det inte lätt atthålla reda på allt. De snabba anteckningarna i telefonen eller på fröpåsen tappas lätt bort och minnet är som bekant allt för kort. Bättre då att samla allt i en bok!

Om någon vet vad som behövs för att hålla koll på en rejäl året runt-odling är det naturligtvis Sara Bäckmo, och i sin Odlingskalender delar hon med sig av grunderna, månad för månad. Med tydliga rubriker för varje månads sådd, omskolning, utplantering, gödsling och skörd kan du anteckna vad som händer i din trädgård under fem år och skapa en helt egen kunskapsbank för odlingen anpassad efter din trädgårds unika förutsättningar.

Varje månad inleds med en text där Sara berättar om den aktuella månaden utifrån Skillnadens Trädgård: vad händer där just nu? Insprängt bland sidorna för egna anteckningar ligger Saras bästa tips och råd för hur du får en praktfull grönsaksodling under en stor del av året.

SARA BÄCKMO är journalist, författare och influencer som odlar och skriver om Skillnadens Trädgård i Sveriges största trädgårdsblogg (sarabackmo.se). Hon föreläser flitigt om odling och har tidigare skrivit Skillnadens Trädgård, Skillnadens skörd, Vinterodling och Odla med barn. Maria Fors Östberg delar Saras trädgårdspassion och följer sedan flera år tillbaka arbetet i Skillnadens Trädgård med kameran.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Odlingskalender
  2. +
  3. Skillnadens trädgård : ett ekologiskt trädgårdsskafferi

De som köpt den här boken har ofta också köpt Skillnadens trädgård : ett ekologiskt trädgårds... av Sara Bäckmo (inbunden).

Köp båda 2 för 398 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Odlingskalender. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Odlingskalender
    Ingrid Susanne Einarson, 4 oktober 2019

    Jag hade gärna velat se ngr sidor inuti boken också. Den var bra, men jag hade utifrån recentionerna förväntat mig innehållet på ett annat sätt.

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Odlingskalender