Hannas blommor & blad : kransar, mandalor, buketter och annat (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
155
Utgivningsdatum
2020-08-10
Förlag
Roos & Tegner
Medarbetare
Lyth, Annika (form)
Dimensioner
248 x 176 x 18 mm
Vikt
556 g
SAB
Ihö
ISBN
9789188953957
Hannas blommor & blad : kransar, mandalor, buketter och annat (inbunden)

Hannas blommor & blad : kransar, mandalor, buketter och annat

(12 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2020-08-10

Slutsåld

Låt dig inspireras av kreatören och mönsterskaparen Hanna Wendelbos blomstervärld! Lär dig att rita blommor eller att göra mandalor och blomsterarrangemang i form av kransar och buketter. Det är tydligt, inspirerande och vackert, och boken bjuder på smäktande bilder som gör att det börjar klia i blomsterpyssel-händerna!

Hannas blommor & blad är en handbok i kreativt skapande, med flera övningar som beskriver med ord och text hur du kan rita, måla, teckna och blomsterpilla själv. Boken rymmer stora och små projekt som inspirerar dig att bara köra igång och skapa.

HANNA WENDELBO lever och andas mönster och i sin trädgård hittar hon det mesta av sin inspiration. Hon leder populära kurser och workshops om hur man avbildar blommor och växtmaterial på olika sätt och har skapat redan klassiska tapetmönster åt ledande tillverkare som Sandbergs och Borås Tapeter. Sommaren 2020 skapade hon den nya logotypen till Sommar i P1. Hanna bor med sin familj i ett hus med stor och yvig trädgård utanför Kungsbacka.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Hannas blommor & blad : kransar, mandalor, buketter och annat. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Otroligt vacker!
  LillaP (Alingsås), 30 mars 2022

  Jättefin och inspirerande bok om blommor, pyssel och buketter. Jag tycker att den är för alla som älskar blommor och gillar att både pyssla och få inspiration.

 2. Inspirerande och vacker
  Cecilia, 18 november 2020

  En härlig blandning av både blommor och pyssel. Så roligt att få lära sig grunder i akvarell, inspiration till blomsterarrangemang och fina tankar om skapandet. Rekommenderas till alla som vill botanisera sig bland vackra bilder och få handfasta tips.

 3. Hannas blommor o kransar
  Ann Edström, 26 oktober 2020

  Trodde jag hade köpt en Mandela målar bok åt mor så vart lite snopen att det inte var det.men en härlig bok som gav inspiration

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Hanna Wendelbo