Luna och superkraften: Kärleken (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Serie
Luna och superkraften (del 2)
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
120
Utgivningsdatum
2021-03-10
Förlag
Bookmark Förlag
Illustratör/Fotograf
Andrea Femerstrand
SAB
Hcf
ISBN
9789189087125
Luna och superkraften: Kärleken (kartonnage)

Luna och superkraften: Kärleken

Kartonnage Svenska, 2021-03-10
129
Förboka gärna! Förväntad leverans under vecka 10.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Hemligheter, magiska krafter och den stora kärleken. Livet för Luna i Lilla Vargudden är inte så vanligt som det verkar.

Trots att Luna har börjat anpassa sig till sin nyfunna superkraft som gör att hon kan höra på riktigt långt håll, har resten av vardagen inte direkt förändrats. Hon känner sig fortfarande lika ensam och annorlunda. Vad ska egentligen en superhörsel vara bra för om den inte kan hjälpa en att få vänner eller bli sedd av den man eventuellt (och helt ofrivilligt) råkar vara kär i? Luna skulle behöva en helt annan sorts superkraft för att Ben i 5b ska märka henne. Eller kanske en steg-för-steg-guide, helt enkelt. Var ska hon hitta en sån?

LUNA OCH SUPERKRAFTEN: KÄRLEKEN är den andra boken i serien om nioåriga Luna från orten Lilla Vargudden. Böckerna riktar sig till barn i åldern sex till nio år.

SÖREN OLSSON är författaren bakom succéerna Sune och Bert. Han har även skrivit manus till filmatiseringarna av böckerna. Luna och superkraften är hans nya satsning och hjärteprojekt. LEIF ERIKSSON & MARTIN SVENSSON har tillsammans skrivit flera bästsäljande och kritikerrosade självbiografier med både svenska och utländska personligheter
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Luna och superkraften: Kärleken
  2. +
  3. Luna och superkraften: Upptäckten

De som köpt den här boken har ofta också köpt Luna och superkraften: Upptäckten av Sören Olsson, Leif Eriksson, Martin Svensson (kartonnage).

Köp båda 2 för 218 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna