Konsten att bli äldre (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
112
Utgivningsdatum
2021-05-25
Upplaga
1
Förlag
Ekström & Garay
Dimensioner
225 x 150 x 8 mm
Vikt
198 g
SAB
Do
ISBN
9789189308695
Konsten att bli äldre (häftad)

Konsten att bli äldre

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad Svenska, 2021-05-25
198
 • Fåtal ex i lager. Skickas inom 1-2 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Mitt i livet träder vi in i ett gränsland. Vi börjar märka att vi åldras. Ofta talar vi om åldrandet som någonting negativt och svårt. Tiden som återstår börjar bli begränsad och vår vardag förändras. Vi kanske inte ska vara så rädda för den förändringen? Vi kanske kan hitta en öppenhet att möta det okända och kanske till och med bli nyfikna på den här fasen av livet - "den tredje åldern".
Med den tredje åldern förändras perspektiven, det blir inte längre så intressant att betrakta hur många år man levt utan en väsentligare fråga blir hur många år som är kvar att leva. Hur vill jag använda tiden som jag har kvar? Vad vill jag använda mitt liv till? Vad ska jag göra som pensionär? Vilka krav är det rimligt att ställa på mig själv? Ska jag fortsätta anstränga mig, fortsätta att prestera eller redan nu börja att dra mig undan? Kommer jag att fortsätta att vara frisk?
Konsten att bli äldre är skriven ur ett psykologiskt och existentiellt perspektiv, där livsfrågorna får en framträdande plats. Det är en tankeväckande och hoppfull läsning som utmanar synen på åldrandet. En perfekt läsning för den som närmar sig, eller redan nått, pensionsåldern.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Konsten att bli äldre
 2. +
 3. Make It Happen : 10 steg till att forma din framtid!

De som köpt den här boken har ofta också köpt Make It Happen : 10 steg till att forma din fra... av Carina Sunding (inbunden).

Köp båda 2 för 413 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Konsten att bli äldre. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Tänkvärd och lätt att läsa
  Elisabeth Linder, 2 augusti 2022

  Är som en sammanställning av en massa olika saker som är relevanta för ämnet, men kortfattat, så det går lätt att läsa och är tänkvärt.

 2. Användbar visdom
  Vargen, 18 mars 2022

  Fantastisk läsning, ingjuter hopp och nyfikenhet inför och längs med åldrandets väg. Livserfarenhet och människokännedom är en stark underton genom hela boken.

Visa alla 2 recensioner